
Ο Γιαν Εμβιλά και ο Γιώργος Μασούρας τα δύο ερωτηματικά στον Ολυμπιακό εν όψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.
Στην προπόνηση του Σαββάτου (18/9) θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του τον Γιαν Εμβιλά και τον Γιώργο Μασούρα.Ο πρώτος αγωνίστηκε την Πέμπτη στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ (2-1) όμως αποχώρησε με μικροενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία (19/9, 20:30) είναι αμφίβολη.
Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στην Αντβέρπ. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά το Σάββατο (18/9).
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com