Ολυμπιακός Β' και Ολυμπιακός Γ'

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός Β' και Ολυμπιακός Γ'

Ολυμπιακός Β' και Ολυμπιακός Γ'

Δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος που δεν είχε ενθουσιαστεί με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς την πρώτη σεζόν του στον Ολυμπιακό. Δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος που δεν προβληματίστηκε βλέποντάς τον πέρυσι να είναι στάσιμος και συχνά να δείχνει ότι κάνει βήματα προς τα πίσω. Επίσης δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος που θα χαρακτηρίσει λάθος την τωρινή απόφαση των πρωταθλητών να παραχωρηθεί με δανεισμό ο Σέρβος εξτρέμ στην ισπανική Λεγανές.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο μονοετής δανεισμός (στη Λουκέρνη) ήταν η λύση και για τον συμπατριώτη του εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος ανήκει σε διαφορετική κατηγορία από τον Λάζαρ. Δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ώστε να αποδείξει αν μπορεί ή δεν μπορεί. Η σεζόν που αρχίζει στην Ελβετία ενδεχομένως ν' αποτελέσει την αφορμή ώστε σε ένα χρόνο από τώρα να αποτελεί μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών.

Μπορεί (ποιός ξέρει;) να ισχύσει το ίδιο και με τον Γιάννη Μασούρα που παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός, στην Ολλανδία και τη Σπάρτα Ρότερνταμ αυτή τη φορά, και αν είναι έξυπνος θα εκμεταλλευτεί αυτή την πολυ-πολιτισμική και πολυ-ποδοσφαιρική γλωσσομάθεια που του δόθηκε η ευκαιρία να διδαχθεί αφού πέρυσι ήταν στην Πολωνία. Και μην ξεχνάμε τους Μοχάμεντ Ντρέγκερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαμαντού Κανέ (Νέφτσι Μπακού) και Φράνκο Σολδάνο (Φουενλαμπράδα).

Μπορεί να πει κανείς ότι αυτοί οι παίκτες συνθέτουν τον Ολυμπιακό... Γ'.

Είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και καλούνται να κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους προκειμένου να μετατρέψουν τις εμπειρίες δανεισμού σε ταχύρυθμα μαθήματα και να γίνουν πιο έτοιμοι και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι σε μια τέτοια συνθήκη ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αποδείξει και τι... λογισμικό έχει στον εγκέφαλό του.

Οι έξυπνοι (βλέπε Τσιμίκα) εκμεταλλεύονται κάθε εμπειρία και μεγαλώνουν τη λίστα με τα προσόντα τους. Οι λιγότεροι έξυπνοι βλέπουν αρνητικά τα πράγματα με συνέπεια να απογοητεύονται και να τα παρατάνε. Ειδικά για τον Ραντζέλοβιτς η εμπειρία του δανεισμού (πρέπει να) είναι ένα ταρακούνημα γιατί τα... φόρτωσε στον κόκορα. Έδειχνε να αρκείται στις δάφνες και τα μπράβο των εμφανίσεών του με την Κράσνονταρ και τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Πλέον οφείλει να το πάρει αλλιώς και του χρόνου να λογίζεται κυριολεκτικά και μεταφορικά ως μια σπουδαία μεταγραφή της ομάδας. Στα πόδια του είναι η μπάλα, ας την κλοτσήσει προς την σωστή κατεύθυνση...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate