Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος έχει καθίσει ήδη δύο φορές στον πάγκο της Κ17 μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, έχει καθίσει ήδη δύο φορές στον πάγκο της Κ17 του Ολυμπιακού και μετράει δύο νίκες. Δεν είχε ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, κάτι που έγινε την Τρίτη (15/9).
🔴 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».

Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate