Ολυμπιακός – Προσφυγή κατά της Superleague για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Προσφυγή κατά της Superleague για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Ολυμπιακός – Προσφυγή κατά της Superleague για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων
Οι Ερυθρόλευκοι, όπως είχαν προαναγγείλει, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της Superleague για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague, με τους Ερυθρόλευκους να ψηφίζουν κατά στη σχετική ψηφοφορία που έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι Πειραιώτες μάλιστα είχαν προαναγγείλει ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης που πάρθηκε στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έκανε πράξη όσα είχε προαναγγείλει, με τους Ερυθρόλευκους να καταθέσουν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η προσφυγή τους θα εξεταστεί στο πλαίσιο συνεδρίασης που θα λάβει χώρα στις 5 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου:

Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες