Ολυμπιακός – Απίστευτο σκηνικό με τον Μαρτίνς στην Τρίπολη (vid)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Απίστευτο σκηνικό με τον Μαρτίνς στην Τρίπολη (vid)

Ολυμπιακός – Απίστευτο σκηνικό με τον Μαρτίνς στην Τρίπολη (vid)
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με γκολ των Τικίνιο (7’) και Αγκιμπού Καμαρά (23’) ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Μια νίκη με την οποία οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 10 πόντους και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε την αποθέωση, με τους οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να φωνάζουν το όνομα του Πορτογάλου προπονητή.

Στο flash interview του Ιβηρα, ακούγονται καθαρά οι οπαδοί των Πειραιωτών να αποθεώνουν τον 51χρονο, την ώρα που κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό.

Στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα ακούγεται ρυθμικά το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποθεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς και κατά την αποχώρηση της πειραϊκής ομάδας από το «Θ. Κολοκοτρώνης».

Πολλοί «ερυθρόλευκοι» οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποθέωσαν τους παίκτες και τον Πορτογάλο τεχνικό, αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στον Ιβηρα προπονητή, που για μια ακόμα χρονιά έχει την ομάδα στην κορυφή!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate