Τι θα γίνει με τον Σεμέδο

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Τι θα γίνει με τον Σεμέδο

Τι θα γίνει με τον Σεμέδο
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα στον Ολυμπιακό, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές από τον Πέντρο Μαρτίνς, και το ενδιαφέρον στρέφεται στην διαχείριση του Ρούμπεν Σεμέδο.
 
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα επιστρέψουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Πέντρο Μαρτίνς. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το ενδιαφέρον, βέβαια, επικεντρώνεται στη διαχείριση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος από την Πέμπτη είναι ελεύθερος έπειτα από απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως. 
 
Ο Πορτογάλος στόπερ κατέβαλε εγγύηση 10.000 ευρώ, ενώ δεν του έχει επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Δεν αποκλείεται σήμερα ο διεθνής άσος να βρεθεί στην προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας, με την εφημερίδα «Φως των Σπορ» να αναφέρει πως θα επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας.

Άλλωστε, ο Σεμέδο αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, η οποία έδειχνε κοντά στην παραχώρησή του στις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς θα περιμένει και τους διεθνείς για να καταστρώσει τα πλάνα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια για το Europa League με την Αντβέρπ.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate