Τι «παίζει» με Χασάν

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Τι «παίζει» με Χασάν

Τι «παίζει» με Χασάν
Ορατό είναι το ενδεχόμενο να έρθει επίσημη πρόταση από τουρκική ομάδα για τον Αχμέντ Χασάν. Ποια τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που αποχωρήσει. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μία εκκρεμότητα υπάρχει στον Ολυμπιακό, μετά την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτή αφορά τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος – σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα – απασχολεί σοβαρά μία ομάδα από την Τουρκία.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ενσωματώθηκε στην εθνική του ομάδα, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου που κλείνει το σχετικό «παράθυρο» στη γειτονική χώρα.

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, ενώ και ο παίκτης δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει, εφόσον φτάσει μία πρόταση που θα καλύπτει και τον ίδιο.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, με τα υπάρχοντα δεδομένα πρώτος στην λίστα του Πέντρο Μαρτίνς για την επίθεση είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ακολουθεί ο Τικίνιο, ενώ αν αποχωρήσει ο Χασάν φαίνεται πως θα μοιραστούν ευκαιρίες ο Αλγκασίμ Μπα και ο Δημήτρης Πινακάς που αποκτήθηκε πρόσφατα από την ΑΕΛ.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate