Συνεχίζονται τα σενάρια για ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεχίζονται τα σενάρια για ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Συνεχίζονται τα σενάρια για ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Ποια η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα με κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Τι ισχύει για Σιόβα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δώδεκα ημέρες απομένουν για τη λήξη της διορίας που έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη μεταγραφή, όμως συνεχίζονται οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες οι Πειραιώτες θα κάνουν την κίνησή τους τις προσεχείς ημέρες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα και το πιθανότερο σενάριο θέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να μένουν ως έχουν.

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν νέα σενάρια για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, με το όνομά του να ακούγεται έντονα για τη Ράγιο Βαγεκάνο και την Ουσασούνα.

Από τον Ολυμπιακό εκείνο που προκύπτει είναι πως δεν έχει πέσει ποτέ στο τραπέζι και δεν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες ημέρες.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate