Ολυμπιακός: Πάντα στο Καραϊσκάκη ο περισσότερος κόσμος

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Πάντα στο Καραϊσκάκη ο περισσότερος κόσμος

Ολυμπιακός: Πάντα στο Καραϊσκάκη ο περισσότερος κόσμος
Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τι γίνεται με την κίνηση των εισιτηρίων σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Ιδιαίτερη σεζόν η φετινή, καθότι η πρώτη στην οποία επιτρέπεται πάλι η παρουσία κόσμου στα γήπεδα, μετά το «απαγορευτικό» που κράτησε σχεδόν ενάμιση χρόνο λόγω του κορονοϊού.

• Κι έχει νομίζω ενδιαφέρον να ρίξουμε μία ματιά στα εισιτήρια που έχουν κόψει μέχρι τώρα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν οι ομάδες στις ευρωπαϊκές κι εγχώριες υποχρεώσεις τους.

• Πρώτα στην Ευρώπη!
Ολυμπιακός-Άντβερπ 15.615

Ολυμπιακός-Σλόβαν 9.823

Ολυμπιακός-Λούντογκορετς 9.212 
 
ΠΑΟΚ-Ριέκα 8.091

Ολυμπιακός-Νέφτσι 7.305

ΑΕΚ-Βέλεζ 5.160

Για τα παιχνίδια Άρη-Αστάνα και ΠΑΟΚ-Μποέμιανς δεν δημοσιεύθηκε εκκαθάριση, με τον Τύπο να τα υπολογίζει τον κόσμο σε κάτι λιγότερο από 10.000, άρα αρκετά πιο κάτω τα εισιτήρια.

• Και στο πρωτάθλημα!
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 11.958

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 10.326

ΑΕΚ-Ιωνικός 9483

Άρης-ΟΦΗ 9.478

Άρης-ΠΑΟ 9.259

Ολυμπιακός-Απόλλωνας 9.235

ΑΕΚ-Λαμία 8.247

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 8.024

ΠΑΟ-Βόλος 6.086

ΠΑΟ-Απόλλωνας 3.813

Ολυμπιακός: Πάντα στο Καραϊσκάκη ο περισσότερος κόσμος

• Συμπεράσματα:
Πρώτον, υπάρχει ξεκάθαρη μείωση της προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα, προφανώς λόγω των μέτρων (υποχρεωτικός εμβολιασμός κ.α), αλλά και του όποιου φόβου από την πανδημία.

Δεύτερον, το Καραϊσκάκη είναι και πάλι το γήπεδο στο οποίο πάει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ξεκάθαρα. Κι ο Άρης έχει σταθερά γύρω στους 10.000 οπαδούς του στο Χαριλάου.

Τρίτον, ο ΠΑΟΚ μόλις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεπέρασε τα 10.000 εισιτήρια, κάτι που πάντως η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει κάνει. Ακόμη πιο κάτω ο ΠΑΟ.

•Διευκρίνιση: η χωρητικότητα των γηπέδων είναι μειωμένη. Π.χ. στο Καραϊσκάκη και στο ΟΑΚΑ είναι 25.000, στην Τούμπα ακόμη λιγότερη κ.ο.κ.

Άσχετο: ο Σαμάτα, σέντερ φορ της Άντβερπ, έδωσε τις προάλλες συνέντευξη στο Βέλγιο και μεταξύ άλλων είπε, ερωτηθείς για τον ζεστό τρόπο με τον οποίο τον έχουν υποδεχθεί οι οπαδοί της νέας ομάδας του: « Η αλήθεια είναι ότι φωνάζουν πολύ το όνομα μου. Δεν το άκουσα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν σκόραρα, είτε γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στον αγώνα, είτε γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν τόση φασαρία!»
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate