Απέρριψε ξανά τους Άραβες ο Μαρτίνς

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Απέρριψε ξανά τους Άραβες ο Μαρτίνς

Απέρριψε ξανά τους Άραβες ο Μαρτίνς
Ενδιαφέρον για τον Πέντρο Μαρτίνς εξέφρασε ακόμη μία ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δελεάστηκε από την τεράστια προσφορά που έφτασε στα χέρια του. 
 
Νέο «όχι» σε πρόταση ομάδας από τη Σαουδική Αραβία είπε ο Πέντρο Μαρτίνς
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αλ Νασρ προσέγγισε τους εκπροσώπους του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις του και αν το ενδιαφέρει η προοπτική να εργαστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. 
 
Μάλιστα, οι Άραβες έφτασαν την Κυριακή σε μία προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ στον 51χρονο προπονητή, ενώ παράλληλα εξέφραζαν την πίστη πως θα μπορέσουν να ρίξουν τη ρήτρα αποδέσμευσης των 4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν την αντίδραση του Μαρτίνς, ο οποίος έδειξε ξανά πως πιστεύει στο πλάνο που υπάρχει στην ομάδα και είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις (και μόνο) του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες