Η παράδοση του Μασούρα με Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Η παράδοση του Μασούρα με Αστέρα Τρίπολης

Η παράδοση του Μασούρα με Αστέρα Τρίπολης
Σημαντική θεωρείται η επιστροφή του Μασούρα στα γκολ, αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει αρχίσει να χτίζει παράδοση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δυναμικά επέστρεψε ο Γιώργος Μασούρας στον Ολυμπιακό, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη πέτυχε ένα γκολ μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα.

Το συγκεκριμένο γεγονός θεωρείται σημαντικό, αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που «επηρεάζει» το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας. 
 
Από εκεί και πέρα, ο 27χρονος άσος έχει αρχίσει να χτίζει παράδοση κόντρα στους Αρκάδες, αφού σε σύνολο 11 αγώνων (6 ως βασικός, 4 ως αλλαγή και 1 που έμεινε στον πάγκο) έχει πετύχει 4 γκολ, ενώ η ομάδα μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Τα τέσσερα γκολ τα είχε πετύχει σε δύο ματς, στις 15/12/19, στο 0-5 του Ολυμπιακού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και στο 3-0 στο Καραϊσκάκη, στις 18 Σεπτεμβρίου 2020. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate