Ο προπονητής της εξέδρας: Αν ο Μασούρας ήταν… Πορτογάλος, θα κόστιζε 20 εκατ. ευρώ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο προπονητής της εξέδρας: Αν ο Μασούρας ήταν… Πορτογάλος, θα κόστιζε 20 εκατ. ευρώ

Ο Τικίνιο ξεκίνησε να «πυροβολεί»: Ο Βραζιλιάνος έψαχνε διαρκώς το γκολ. Είχε φάσεις, ήταν μέσα σε αυτός αλλά έδειχνε αγχωμένος όσο δεν το έβρισκε. Σήμερα, ξεμπούκωσε και με δύο σεντερφορίσια γκολ υπενθύμισε την αξία του αλλά και για ποιον λόγο τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Βρήκε αυτό που χρειαζόταν, οπότε αρχίζει να παίρνει μπρος.  Αρχίζει να ρολάρει…: Αν οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έφεραν μια «στεναχώρια» γιατί δεν ήταν πειστικές, ήρθε η εμφατική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα για να δείξει πως η ομάδα αρχίζει να ρολάρει. Οι Πειραιώτες θα χτίζουν πάνω στις νίκες τους, η ομάδα θα στρώνει και θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε σήμερα σε πολλά σημεία του αγώνα.  Η αναγνώριση που αξίζει ο Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός άκουσε το όνομά του από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Μια αναγνώριση, που αξίζει, για τα όσα έχει προσφέρει στους Πειραιώτες και μια στήριξη προς το πρόσωπό του την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό.  Με τέτοια άμυνα, ο Απόλλων δεν μπορεί να ελπίζει: Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι έβγαλαν τις ίδιες παθογένειες. Η αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα Σμύρνης είναι τραγική, οι τοποθετήσεις κάκιστες και τα μαρκαρίσματα μόνιμα να χάνονται. Αν συνεχίσει έτσι, τότε το έργο της Ελαφράς Ταξαιρχίας θα είναι δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας πρωταγωνιστές τους Τικίνιο, Μασούρα αλλά και γενικότερα εξαιρετική εικόνα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έπιασε κατά διαστήματα υψηλά επίπεδα απόδοσης και διέλυσε με 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής της εξέδρας εντόπισε τα σημεία-κλειδιά και τα παρουσιάζει.

Αν ο Μασούρας ήταν… Πορτογάλος, θα κόστιζε 20 εκατ. ευρώ: Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε από τραυματισμό και έδειξε πόσο έλειπε από τον Ολυμπιακό. Δίνει μισό γκολ στο πρώτο λεπτό στον Τικίνιο, σκοράρει στην πρώτη του τελική όντας στην κατάλληλη θέση και γενικότερα βοήθησε αρκετά στην οργάνωση του παιχνιδιού. Εξαιρετικό ματς, δείχνει ακόμη μια φορά πόσο απαραίτητος είναι για τους «ερυθρόλεκους» αλλά και το πόσο υποτιμημένος είναι. Αν ήταν Πορτογάλος για παράδειγμα, η τιμή του θα ήταν στα… 20 εκατ. ευρώ! 
 
Ο Τικίνιο ξεκίνησε να «πυροβολεί»: Ο Βραζιλιάνος έψαχνε διαρκώς το γκολ. Είχε φάσεις, ήταν μέσα σε αυτός αλλά έδειχνε αγχωμένος όσο δεν το έβρισκε. Σήμερα, ξεμπούκωσε και με δύο σεντερφορίσια γκολ υπενθύμισε την αξία του αλλά και για ποιον λόγο τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Βρήκε αυτό που χρειαζόταν, οπότε αρχίζει να παίρνει μπρος.

Αρχίζει να ρολάρει…: Αν οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έφεραν μια «στεναχώρια» γιατί δεν ήταν πειστικές, ήρθε η εμφατική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα για να δείξει πως η ομάδα αρχίζει να ρολάρει. Οι Πειραιώτες θα χτίζουν πάνω στις νίκες τους, η ομάδα θα στρώνει και θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε σήμερα σε πολλά σημεία του αγώνα.

Η αναγνώριση που αξίζει ο Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός άκουσε το όνομά του από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Μια αναγνώριση, που αξίζει, για τα όσα έχει προσφέρει στους Πειραιώτες και μια στήριξη προς το πρόσωπό του την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό.

Με τέτοια άμυνα, ο Απόλλων δεν μπορεί να ελπίζει: Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι έβγαλαν τις ίδιες παθογένειες. Η αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα Σμύρνης είναι τραγική, οι τοποθετήσεις κάκιστες και τα μαρκαρίσματα μόνιμα να χάνονται. Αν συνεχίσει έτσι, τότε το έργο της Ελαφράς Ταξαιρχίας θα είναι δύσκολο.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες