Προπονητής εξέδρας: Ο ρυθμός που έψαχνε ο Αραμπί, το γκολ που θα «φτιάξει» τον Ρέαμπτσουκ!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Προπονητής εξέδρας: Ο ρυθμός που έψαχνε ο Αραμπί, το γκολ που θα «φτιάξει» τον Ρέαμπτσουκ!

Προπονητής εξέδρας: Ο ρυθμός που έψαχνε ο Αραμπί, το γκολ που θα «φτιάξει» τον Ρέαμπτσουκ!
Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα πέντε σημαντικά σημεία από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ για το Europa League. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 O Oλυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί την πορεία τους στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας 2-1 της Αντβέρπ. Θετικά και αρνητικά από το τρίποντο των Πειραιωτών, τα οποία σημειώνει ο προπονητής της εξέδρας. 
 
Βρίσκει ρυθμό και γκολ ο Ελ Αραμπί: Ο Ελ Αραμπί μπορεί να μην είχε ξεκινήσει ιδιαίτερα ζεστός στη σεζόν (2 γκολ σε 6 ματς), ωστόσο κάθε επιθετικός θέλει το γκολ για να βρει ρυθμό. Ο Μαροκινός έχει τρομερή επαφή με τα δίχτυα και το ένστικτο που χρειάζεται ο φορ, το έδειξε στα δύο γκολ που πέτυχε, παρότι μέτρησε το ένα, και αυτό το τέρμα μπορεί να του δώσει την φόρα που χρειάζεται! 
 
Του λείπει ο Μασούρας: Ο Ολυμπιακός έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, ωστόσο επειδή έχει αρκετά νέα κομμάτια στο παζλ δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη σύνδεση. Ο Ονιεκούρου έχει την ατομική ενέργεια και την ταχύτητα, το ίδιο και ο Αγκιμπού Καμαρά αλλά ο Μασούρας που λείπει στα δύο τελευταία ματς, είναι ένας κομβικός ποδοσφαιριστής για τους «ερυθρόλευκους» σε σκοράρισμα και δημιουργία.

Το κυνήγησε ως το τέλος, βγάζοντας νοοτροπία νικητή: Όπως και στην πρεμιέρα του Champions League με την Μαρσέιγ πέρυσι, έτσι και φέτος στο Europa League ο Ολυμπιακός βρήκε το νικητήριο γκολ στο φινάλε του ματς. Αν μη τι άλλο αυτό είναι κάτι που δείχνει τη νοοτροπία νικητή που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν έχουν μάθει να τα παρατάνε και πάντα κυνηγάνε ως το φινάλε τα παιχνίδια. Το ίδιο έγινε και με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, αλλά εκεί δεν μπόρεσε να σκοράρει στις πολλές τελικές του στο τελευταίο τέταρτο.

Το γκολ που θα «φτιάξει» τον Ρέαμπτσουκ: Ο Μολδαβός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Έχει ακούσει αρκετά για τις εμφανίσεις του, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να του πει τίποτα καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα δίνει ό,τι μπορεί! Το γκολ του κόντρα στην Αντβέρπ μπορεί να του δώσει ώθηση και να τον «φτιάξει», δίνοντάς του ένα έξτρα μπουστάρισμα και να τον απελευθερώσει στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτό. Διότι αμυντικά, είναι μια χαρά!

Απειλήθηκε αρκετά από αέρος: Το κύριο πρόβλημα που έβγαλε ο Ολυμπιακός, ήταν πως δέχτηκε ορισμένες καλές φάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων προήλθαν από… αέρος! Ο Σαμάτα τρεις φορές απείλησε με το κεφάλι και σκόραρε με τον ίδιο τρόπο στην τέταρτη φάση που του παρουσιάστηκε. Οι άλλες δύο φάσεις της Αντβέρπ ήταν χτυπώντας στο transition και με διαγώνιο τελειώματα.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate