Τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών του Ολυμπιακού!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών του Ολυμπιακού!

Τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών του Ολυμπιακού!
Ένα τεράστιο ποσό για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και την ανανέωση συμβολαίων έχει δώσει μέσα στο 2021 ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με σχετικό θέμα αθλητικής εφημερίδας.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σχεδόν 33,5 εκατ. ευρώ μέσα στο 2021 για μεταγραφές και συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές – ανανεώσεις και νεοαποκτηθέντες – έχει δαπανήσει ο Ολυμπιακός, όπως αναλύει σήμερα η Live Sport.
 
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι Πειραιώτες από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα πήραν 14 ποδοσφαιριστές και παράλληλα ανανέωσαν τα συμβόλαια άλλων 12 παικτών.
 
Από τους νεοαποκτηθέντες, οι 9 αποκτήθηκαν με κανονική μεταγραφή και οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν συνολικά 12,27 εκατ. ευρώ στις πρώην ομάδες τους.
 
Το κόστος για την πειραϊκή ΠΑΕ των 26 νέων συμβολαίων ανέρχεται στα 21,17 εκατ. ευρώ το χρόνο, μαζί με την εφορία, ενώ δεν υπολογίζονται οι νεαροί άσοι που υπέγραψαν φέτος επαγγελματικά συμβόλαια και ανήκουν στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως αν προσθέσουμε τις μεταγραφές και τα ετήσια συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, τότε το κόστος ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ μέσα σε έναν χρόνο.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες