Οι 20 ελεύθεροι που σου αλλάζουν την ομάδα

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Οι 20 ελεύθεροι που σου αλλάζουν την ομάδα

Οι 20 ελεύθεροι που σου αλλάζουν την ομάδα

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε την Τρίτη (31/08) τα μεσάνυχτα. Ομως ο κάθε σύλλογος μπορεί να ενισχυθεί με ελεύθερους ποδοσφαιριστές έως και τις 17 Σεπτεμβρίου. Και μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδο, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε όποια ομάδα επιλέξουν να αγωνιστούν.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην παρακάτω λίστα, βρίσκονται παίκτες που πριν από λίγα χρόνια ήταν στο πάνω ράφι. Τώρα όμως, δεν κατάφεραν να βρουν ένα συμβόλαιο σε ομάδα που να τους ενδιαφέρει. Και φυσικά να καλύπτει τα «θέλω» τους. Βέβαια, δεν το καθορίζουν μόνο αυτοί το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και οι ίδιες οι ομάδες.

Άλλοι προέρχονται είτε από «φτωχές» σε συμμετοχές σεζόν και άλλοι απλώς δεν ήθελαν να ρίξουν ούτε τα οικονομικά αλλά ούτε και τα αγωνιστικά τους στάνταρ και ρίσκαραν μέχρι το «παρά ένα». Φυσικά στη λίστα υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, είτε το όνομά τους συνδέθηκε με κάποια ελληνική ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ 20 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate