Ο Περέιρα το θέλει σαν τρελός, το ίδιο και ο Ολυμπιακός!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Περέιρα το θέλει σαν τρελός, το ίδιο και ο Ολυμπιακός!

Ο Περέιρα το θέλει σαν τρελός, το ίδιο και ο Ολυμπιακός!

Ο Βίτορ Περέιρα έχει μία σειρά από λόγους που θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αλλά και οι Πειραιώτες το θέλουν επίσης σαν τρελοί το ματς της Πόλης με την Φενέρμπαχτσε (30/9, 19.45), καθώς με νίκη «κλειδώνουν» οριστικά την παρουσία τους στην Ευρώπη το 2022.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει σε λίγες ώρες στην Κωνσταντινούπολη για να δώσει ίσως το δυσκολότερο εκτός έδρας παιχνίδι του για τη φάση των ομίλων του Europa League. Βάσει της εικόνας που έχουν αυτή τη στιγμή οι Φενέρμπαχτσε, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Αντβέρπ, οι Τούρκοι εμφανίζονται αυτή τη στιγμή να είναι σε καλύτερο «φεγγάρι» από τις υπόλοιπες αντιπάλους των Πειραιωτών.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συν τοις άλλοις, πάντοτε τα ματς ανάμεσα σε ελληνικές και τουρκικές ομάδες έχουν ιδιαιτερότητες. Πόσω μάλλον τώρα που ξαφνικά θυμήθηκαν οι γείτονες το περιστατικό με την αποστολή της Γαλατασαράι στο «Ελ Βενιζέλος» το περασμένο καλοκαίρι. Τότε που τα μέλη της είχαν αρνηθεί να περάσουν από τεστ κορονοϊού και επέστρεψαν τελικά στην Πόλη, μετατρέποντας μία υπόθεση ελάσσονος σημασίας σε μέγα πολιτικό θέμα. Το γεγονός ότι τρεις μέρες αργότερα βρέθηκαν θετικά στον Covid-19 ορισμένα μέλη της αποστολής της Γαλατασαράι, είναι κάτι που το... ξέχασαν προφανώς οι Τούρκοι.

Το θέμα βέβαια τώρα δεν είναι τα όσα συνέβησαν με την Γαλατά, αλλά η αυριανή (30/9, 19.45) αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο «καμίνι» του «Σουκρού Σαράτσογλου». Θα έχετε την ευκαιρία από το «ΦΩΣ» και το «fosonline.gr» με απεσταλμένο τον Γιώργο Στασινόπουλο στην Πόλη να διαβάσετε όλα όσα θα συμβούν παραμονή, κατά τη διάρκεια και την επόμενη μέρα του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Εμείς απλώς θα επιχειρήσουμε με βάση κάποιων ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών από την Τουρκία, να ερμηνεύσουμε ορισμένες συμπεριφορές από πλευράς Βίτορ Περέιρα και φυσικά να μεταφέρουμε και το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Ο Περέιρα το θέλει σαν τρελός το παιχνίδι. Όχι μόνο για να ανέβει στην κορυφή του ομίλου, αλλά και επειδή απέναντί του θα βρεθεί η πρώην ομάδα του. Μπορεί να μην το παραδεχτεί ποτέ δημοσίως, είναι δεδομένο ότι θα αγκαλιάζει και θα φιλάει πριν και μετά το ματς τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής (σ.σ. ποτέ δεν έκρυψε ότι είχε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου), αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Πορτογάλος έχει μία σειρά από λόγους για να θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Εν πρώτοις φυσικά έχει να κάνει με την ομάδα του. Γνωρίζει ότι σε περίπτωση που δεν κερδίσει, τότε θα παίζει συνεχώς στην «κόψη του ξυραφιού» για την απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League έως την τελευταία αγωνιστική και θα κυνηγάει τον Ολυμπιακό (και ίσως την Άιντραχτ αν περάσει από την Αμβέρσα). Επίσης, θέλει να πάει η Φενέρμπαχτσε όσο το δυνατόν πιο ήρεμη στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Και τρίτον, η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν του είχε κοστίσει. Βέβαια, ορθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και έφερε στη θέση του τον Μάρκο Σίλβα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Περέιρα μιλάει για το ματς με τον Ολυμπιακό εδώ και δέκα μέρες, λες και δεν μεσολαβούσαν παιχνίδια για την τουρκική Λίγκα.

Από την άλλη πλευρά, σαν τρελός θέλει τη νίκη και ο πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς σε περίπτωση διπλού στέλνει στο -5 την Φενέρ και κατ’ επέκταση «κλειδώνει» την παρουσία του σε πρώτη φάση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το 2022. Το αν θα είναι πρώτος ή όχι, αυτό θα εξαρτηθεί στη συνέχεια. Όμως, μία διαφορά 5 βαθμών πολύ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.

Εννοείται ότι το άγχος θα το έχει η Φενέρ που θα παίξει μπροστά στο κοινό της και είναι επιτακτική η ανάγκη της για τρίποντο. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πει κάποιος ότι βολεύεται και με ισοπαλία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πάει για το «Χ» στην Πόλη. Θα βγει να κάνει το παιχνίδι του και να επιβληθεί. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης το βράδυ της Πέμπτης (30/9, 19.45).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate