Ο Ολυμπιακός Β’, το πρώτο δείγμα του εντυπωσιακού Κινκουέ και το ντεμπούτο του Πινακά

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός Β’, το πρώτο δείγμα του εντυπωσιακού Κινκουέ και το ντεμπούτο του Πινακά

Ο Ολυμπιακός Β’, το πρώτο δείγμα του εντυπωσιακού Κινκουέ και το ντεμπούτο του Πινακά
Τι έδειξαν ο Κινκουέ και ο Πινακάς στο πρώτο τους παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και τι γίνεται στην ομάδα Β’ των Πειραιωτών.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του. Και σε επίπεδο Β’ ομάδας. Οι Ερυθρόλευκοι του Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσαν πριν λίγες ημέρες ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στην Κηφισιά. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 στις εγκαταστάσεις του, ωστόσο, στην αναμέτρηση ο «Κάνιο» χρησιμοποίησε πολλά παιδιά από την Κ19, λόγω των απουσιών που είχε, ενώ έκαναν ντεμπούτο τα δύο σημαντικότερα μεταγραφικά καλοκαιρινά αποκτήματα της ομάδας, ο Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ και ο Δημήτρης Πινακάς.

Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα από την παρουσία της ομάδας Β’ των Πειραιωτών έως τώρα, είναι ότι ο Ιμπαγάσα έχει κάνει καλή δουλειά, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενώ όσο περνάει ο καιρός τα νέα παιδιά που την επανδρώνουν, αρχίζουν να μπαίνουν στο κλίμα του ποδοσφαίρου σε επίπεδο ανδρών. Με την απόδοσή τους στο πρόσφατο φιλικό δίτερμα με την ανδρική ομάδα των Πειραιωτών να σκορπάει αισιοδοξία πως κάτι καλό γίνεται.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ιμπαγάσα προχώρησε σε πολλές δοκιμές ποδοσφαιριστών, με σκοπό να δει την ετοιμότητά τους, έκανε κάποιες αλλαγές και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος.

Ο βασικός λόγος ικανοποίησης του «Κάνιο» δεν ήταν άλλος από τον Κινκουέ. Ο 19χρνος θηριώδης κεντρικός αμυντικός, που αποκτήθηκε από την Ιντερ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του στο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά. Ηταν κυρίαρχος στον αέρα, ανίκητος στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά κυρίως επιβεβαίωσε το στοιχείο που ακουγόταν όλο αυτό το διάστημα ότι διαθέτει: Εξαιρετική επαφή με την μπάλα.

Ο Κινκουέ δείχνει με το καλημέρα ότι αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Μόλις 19 ετών, με αυτό το κορμί… γίγαντα και τόσο καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, συνδυασμένα με δύναμη και καλή ταχύτητα, είναι στοιχεία που δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Στοιχεία που δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός πάλι χτύπησε φλέβα χρυσού. Και βρήκε ποδοσφαιριστή που μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαία μονάδα για το μέλλον. Το όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Εξάλλου, είναι ειλημμένη η απόφαση ο Κινκουέ να προπονείται υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και να παίζει παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Β’, εκτός εάν τον χρειάζεται η πρώτη ομάδα.

Ντεμπούτο, ωστόσο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε και ο Δημήτρης Πινακάς. Ο 20χρονος επιθετικός, που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, επίσης θα αγωνίζεται αρχικά στην ομάδα Β’ και είναι στο χέρι το να καταφέρει να πείσει τον σύλλογο ότι πρέπει να πάρει… προαγωγή. Ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική μονάδα και για την πρώτη ομάδα.

Στην πρώτη του ανεπίσημη παρουσία με τα Ερυθρόλευκα χρησιμοποιήθηκε και στη θέση του δεύτερου επιθετικού, αλλά και ως σέντερ φορ. Στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ότι από άποψη φυσικής κατάστασης δεν είναι πίσω, αλλά χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής, ώστε να μάθει τη νέα του ομάδα, τους συμπαίκτες του, τον τρόπο παιχνιδιού.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, μέχρι στιγμής η δουλειά που γίνεται στη Β’ ομάδα έχει προκαλέσει ικανοποίηση. Και όλοι περιμένουν με αγωνία να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της. Κάτι, ωστόσο, που κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει με σιγουριά. Καθώς τα πράγματα στη Super League 2 δεν είναι απλά ρευστά. Είναι… τραγικά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate