Νικολακόπουλος: «Πώς δεν πήρε τον Μιχιταριάν ο Ολυμπιακός»!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Πώς δεν πήρε τον Μιχιταριάν ο Ολυμπιακός»!

Νικολακόπουλος: «Πώς δεν πήρε τον Μιχιταριάν ο Ολυμπιακός»!
Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεγάλη κίνηση που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός με τον Χένρικ Μιχιταριάν! 
 
Τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε πάει να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά κόλπα του καλοκαιριού με την απόκτηση του Χένρικ Μιχιταριάν, εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι υπήρχαν όλες οι συγκυρίες για να γίνει η μεταγραφή. Αρχικά μεγάλο ρόλο έπαιζε η κοινή παρουσία του Αρμένιου με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ. Επίσης, ήταν ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και προσωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τέλος, ο Μιχιταριάν είχε κάποιες προστριβές με τον νέο του προπονητή στη Ρόμα Ζοσέ Μουρίνιο, όταν βρέθηκαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
 
Ωστόσο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και ενώ όλα έδειχναν ότι θα γίνει η μεταγραφή, ο Πορτογάλος τεχνικός των Ιταλών ζήτησε από την διοίκηση των Ρωμαίων την παραμονή του Αρμένιου, που τελικά προτίμησε να μείνει σε ένα πρωτάθλημα όπως η Serie A και μια ομάδα μεγέθους όπως η Ρόμα.

Ακούστε το ηχητικό:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate