Νικολακόπουλος: «Ο Αστέρας κράτησε έξι βασικούς για το ματς με τον Ολυμπιακό»

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Ο Αστέρας κράτησε έξι βασικούς για το ματς με τον Ολυμπιακό»

Νικολακόπουλος: «Ο Αστέρας κράτησε έξι βασικούς για το ματς με τον Ολυμπιακό»
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για ένα ματς… αίμα κι άμμος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ιστορική ημέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τη σημερινή ο Κώστας Νικολακόπουλος στο ρεπορτάζ που μετέφερε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο λόγος είναι η είδηση για τη δημιουργία υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε, φυσικά στην προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι είναι το πιο δύσκολο που θα έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μαρτίνς. 
 
«Ο Αστέρας είναι και φέτος πολύ δυνατός», σχολίασε και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μίλαν Ράσταβατς δεν ξεκίνησε έξι βασικούς παίκτες (Μπαράλες, Άλβαρες, Καπίγια, Ατιένθα, Καρμόνα και Κανελλόπουλος) κόντρα στον ΟΦΗ.

Προφανέστατα, για να τους έχει πιο φρέσκους κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως σχολίασε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών και εξέφρασε την άποψη ότι θα γίνει παιχνίδι (όπως λέμε στην ποδοσφαιρική καθομιλουμένη)… αίμα κι άμμος. «Πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για μια μεγάλη μάχη», σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στους 94,6.

Τέλος, ανέφερε ότι επιστρέφει τουλάχιστον στην αποστολή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και στην ενδεκάδα οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά και Ματιέ Βαλμπουενά.
 
Ακούστε παρακάτω τι είπε:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate