Μίχαλ Καρμπόβνικ – Ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Μίχαλ Καρμπόβνικ – Ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί

Μίχαλ Καρμπόβνικ – Ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί
O Γιώργος Xελάκης επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει όσα έδειξε ο νεαρός Πολωνός στο φιλικό με τον Άρη.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 O Μίχαλ Καρμπόβνικ ήταν που κράτησε τους φίλους του Ολυμπιακού μέχρι τέλους του φιλικού με τον Άρη μπροστά στις τηλεοράσεις τους. Έτσι μπόρεσαν να δουν το γκολ του αγέραστου Αβραάμ και δυο καλές κινήσεις και σουτ από τον Τικίνιο.

Αν απογοητευμένοι από όσα (δεν) έβλεπαν για μια ώρα, είχαν κλείσει τις τηλεοράσεις τους δεν θα τα έβλεπαν ούτε αυτά. Ο 20χρονος Πολωνός ήρθε ώς ένα στοίχημα από την Μπράιτον. Ενα στοίχημα από εκείνα που συχνά-πυκνά βάζει ο Ολυμπιακός και επίσης συχνά-πυκνά του βγαίνουν.

Δεν περιμένετε φαντάζομαι να σας διαβεβαιώσω ότι κι αυτό το στοίχημα θα βγει για τους ερυθρόλευκους. Πως να γίνει αυτό από ένα φιλικό παιχνίδι και μάλιστα στο οποίο οι παίκτες του Μαρτίνς είχαν απόδοση κάτω του αναμενομένου.

Παρόλα αυτά ο Καρμπόβνικ παίζοντας κυρίως ως αριστερός μπακ αλλά και για είκοσι λεπτά ως δεξιός έδειξε πράγματα. Πρώτα από όλα ότι είναι ξεψάρωτος. Δεν «μάσησε» μέσα στο παιχνίδι και έδειχνε να παίζει με πλήρη ένταση και ρυθμό. Κάτι για παράδειγμα που δεν μπορούσε να κάνει ο εμφανώς ανέτοιμος και ίσως με παραπανίσια κιλά Ρόνι Λόπες.

Ο Καρμπόβνικ μάρκαρε με συνέπεια κι έβγαινε μπροστά σχεδόν σε κάθε φάση που το απαιτούσε η περίσταση. Γρήγορος, σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία και ευέλικτος. Το αριστερό πόδι του δεν είναι το καλό αλλά του χρησιμεύει σε πολύ περισσότερα πράγματα από το να περπατάει και να πατάει το γκάζι.

Είναι πολύ καλός στην απότομη αλλαγή κατεύθυνσης και δεν διστάζει να πάει πάνω στον αντίπαλο που τον μαρκάρει για να τον προσπεράσει. Είχε θέματα στη συνεννόησή του με τους δυο στόπερ και ειδικά στην εφαρμογή του τεχνητού οφσάιντ, αλλα είναι από εκείνα που λύνονται με τον καιρό. Είναι φανερό ότι όχι σε χρόνο μέλλοντα αλλά τώρα κοντά θα βοηθήσει την ομάδα το παίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες σε κάποιο από τα δυο άκρα της άμυνας.

Με βάση τα όσα είδαμε ο νεαρός μπακ έχει τα προσόντα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σύντομα. Η ταχύτητα του συναγωνίζεται αυτή του Ρέαμπτσιουκ. Η ικανότητα του στο να ξεπερνάει τον αντίπαλο είναι μεγαλύτερη όλων των διαθέσιμων μπακ. Οι δυνάμεις του σχεδόν απεριόριστες. Για την σέντρα του δεν μπορέσαμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Ωστόσο, ο Καρμπόβνικ είναι ο μόνος που μπορεί να χαροποίησε τον Μαρτίνς με την εικόνα που παρουσίασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από κοντά ο νεαρός Μαυρουδής που έδειξε πιο έτοιμος από τον Ξενιτίδη να αναλάβει ευθύνες…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate