Καθόλου τυχαία η ευκαιρία Μαρτίνς σε Αλγκασίμ Μπα

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Καθόλου τυχαία η ευκαιρία Μαρτίνς σε Αλγκασίμ Μπα

Καθόλου τυχαία η ευκαιρία Μαρτίνς σε Αλγκασίμ Μπα
Η συμμετοχή του Αλγκασίμ Μπα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπορεί να έχει μια διαφορετική ανάγνωση από τη συνηθισμένη. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του επιθετικά για να σκοράρει απέναντι στον Ατρόμητο που αμυνόταν σθεναρά, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τη γκίνια και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Περιστεριώτες.

Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο παιχνίδι τον νεαρό διεθνή από τη Γουινέα, Αλγκασίμ Μπα, όπου λίγο έλειψε σε μια φάση των καθυστερήσεων όπου μπήκε σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς του Ατρομήτου με εκλπηκτικό σπρίντ, να αποδειχθεί «χρυσή» αλλαγή για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Για πολλούς η συγκεκριμένη αλλαγή «διαβάστηκε» ως κίνηση πανικού του Πέδρο Μαρτίνς για να κυνηγήσει το γκολ που δεν ερχόταν με τίποτα. Δεν αποκλείεται να είναι και αυτό, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να πιστεύει στον 18χρονο Αφρικανό, ειδάλλως δύσκολα θα έκανε μια τέτοια κίνηση, ειδικά σε ένα παιχνίδι πρεμιέρας πρωταθλήματος που πάντα θεωρείται ρίσκο.

Μετά τη φυγή του Αχμέντ Χασάν, ο Αλγκασίμ Μπα μαζί με τον Πινακά αποτελούν τις μοναδικές (αν δεν προκύψει κάποια μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων),  επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τον επιθετικό που θα πλαισιώνει τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Στον Πειραιά θεωρούν τον Μπα ως ένα μεγάλο πρότζεκτ, καθώς μπορεί να έχει περάσει κάπως στο ντούκου η υπόθεση του, ωστόσο για αυτόν ενδιαφέρθηκαν αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά κλάμπ, με τον Ολυμπιακό στο τέλος να τον κάνει δικό του. Ο Πορτογάλος προπονητής σίγουρα έχει δει πράγματα σε αυτόν, γι’αυτό εξάλλου προσπαθεί να τον ενσωματώσει στο ευρύτερο σύνολο της ομάδας.

Η ταχύτητα υπάρχει, τη τεχνική του με τη μπάλα τη γνωρίζουμε ήδη από τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με την εθνική ομάδα, μένει μόνο να προσαρμοστεί, να «ξεψαρώσει» μέσω λεπτών συμμετοχής σε πρώτη αλλά και Β’ ομάδα και να δείξει το ταλέντο του. Το ταλέντο το οποίο έκανε τους Πειραιώτες να «τρέξουν» να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια μεγάλων ομάδων με σκοπό στο μέλλον να έχουν ένα «βαρύ» χαρτί στα χέρια τους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate