Καραπαπάς για τη δωροδοκία Σιαμπάνη: «Ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ θα μας το πει η Δικαιοσύνη…»

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Καραπαπάς για τη δωροδοκία Σιαμπάνη: «Ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ θα μας το πει η Δικαιοσύνη…»

Καραπαπάς για τη δωροδοκία Σιαμπάνη: «Ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ θα μας το πει η Δικαιοσύνη…»
Ο Κώστας Καραπαπάς μετά την απόλυτη δικαίωση του στην υπόθεση Σαμπάνη προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση σχετικά με τη δωροδοκία του Σιαμπάνη, ενώ τους ξεμπροστιάζει ακόμα μία φορά... Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Καραπαπάς μετά την απόφαση της αστυνομίας και την πλήρη δικαίωση του στην υπόθεση Σιαμπάνη πήρε θέση και με μήνυμα του στα social media τόνισε πως «έγινε ότι είχε καταγγείλει».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ υπογράμμισε ότι πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της Δικαιοσύνης για το ποιος έβαλε τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη, ενώ ξεκαθάρισε πως πάνω από όλα τον ενδιαφέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού:

«Έχω βαρεθεί να εξηγώ σε συγκαμένους εγκεφαλικά τα αυτονόητα. Αλλά με ενδιαφέρει πρωτίστως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να μην μπερδεύεται απο αποβράσματα που γράφουν σε ΜΜΕ και social media.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη λοιπόν για δωροδοκία (δεν υπάρχει «απόπειρα», η δωροδοκία είναι τελεσθείσα εφ όσον προτείνεται άσχετα αν κάποιος δέχεται να δωροδοκηθει) στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Θα δούμε στη συνέχεια τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και θα το σεβαστούμε όπως κάνουμε πάντα. Αλλά επειδή κάποιοι πάνε να διαστρεβλώσουν τα πάντα και έχουν βάλει κάτι γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας και μερικούς πολιτευτές της πλάκας να γράφουν ότι να ναι ας το ξεκαθαρίσουμε:

Ένας τύπος που ήταν μια ζωή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπευθύνος Συνδεσμων, Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟΚ, στις ίδιες παρέες και κουμπαριές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, πήγε να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη λίγα 24ωρα πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ γιατι έγινε ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!!!
Τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι;;; Το ποιός τον έβαλε τον κύριο θα μας το πεί η Δικαιοσύνη…
Αφήστε τα κρύσταλλα και τα χιόνια και περιμένετε.

Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δυο στα δεκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…»

Δείτε την ανάρτηση του:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες