Ολυμπιακός: Απάντηση Καραπαπά για την υπόθεση Ροζ!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Απάντηση Καραπαπά για την υπόθεση Ροζ!

Ολυμπιακός: Απάντηση Καραπαπά για την υπόθεση Ροζ!
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, εξέφρασε μια πρώτη θέση των «ερυθρόλευκων» σχετικά με την υπόθεση Ροζ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η πρώτη αντίδραση από τον επίσημο Ολυμπιακό για το δημοσίευμα περί πώλησης του Λίντσεϊ Ροζ στη Λέγκια όχι από τον Άρη αλλά από τους «ερυθρόλευκους», ήρθε από τον Κώστα Καραπαπά. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ έκανε λόγο για σπέκουλες και ανοησίες εμπλέκοντας και το όνομα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. 
 
«Επειδή συνεχίζεται η παρωδία να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Στις μελλοντικές μεταγραφές μας και πριν από οποιαδήποτε κίνησή μας, εκτός από τα επίσημα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ, θα τα στέλνουμε για έγκριση στον κ. Σαββίδη και το σάιτ του…», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram και καταλήγει: 
 
«Σοβαρευτείτε επιτέλους! Από την κυβέρνηση στην οποία απευθύνεστε μέχρι τον τελευταίο σας οπαδό γελάνε μαζί σας με τις ανοησίες που γράφετε. Είστε παντελώς άσχετοι με την αγορά του ποδοσφαίρου και σπεκουλάρετε σε μια θάλασσα ανοησίας».

Καραπαπά για υπόθεση Ροζ: Σπεκουλάρετε σε θάλασσα ανοησίας
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες