Η δικαίωση του Ολυμπιακού για τη δωροδοκία του Σιαμπάνη!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Η δικαίωση του Ολυμπιακού για τη δωροδοκία του Σιαμπάνη!

Η δικαίωση του Ολυμπιακού για τη δωροδοκία του Σιαμπάνη!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την είδηση αναφορικά με τον σχηματισμό δικογραφίας από την ΕΛΑΣ για την απόπειρα δωροδοκίας του γκολκίπερ του Άρη Σιαμπάνη πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Η σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας περί δικογραφίας για απόπειρα δωροδοκίας του γκολκίπερ του Άρη Σιαμπάνη πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, συνιστά, εκτός όλων των άλλων, μία μεγάλη δικαίωση του Ολυμπιακού!

• Διότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρώτος δια του αντιπροέδρου του Κ. Καραπαπά είχε «σηκώσει» το όλο πάρα πολύ σοβαρό θέμα κι είχε πάρει έτσι την έκταση που έπρεπε-και όμως έκτοτε κατηγορήθηκε, λοιδορήθηκε κλπ, κλπ επί μήνες… Έρχεται όμως τώρα, εννιά ολόκληρους μήνες μετά, η ίδια η Αστυνομία και ανακοινώνει τον σχηματισμό δικογραφίας για απόπειρα δωροδοκίας, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι δύο άτομα, «ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό». 
 
• Τι άλλο να πει η Αστυνομία, που έστω αργά και με καθυστέρηση μπόρεσε τελικά να φτάσει σε μία άκρη και να υποβάλλει την σχετική δικογραφία στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Η σχετική ανακοίνωση της:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.
Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων – Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.
Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές». 
 
• Η Αστυνομία λοιπόν έκανε τη δουλειά της. Πλέον περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για να δούμε τι θα προκύψει με τα δύο άτομα που πρόσφεραν στον Σιαμπάνη λεφτά για να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ-με το ένα άτομο μάλιστα να είχε τις «σχέσεις» που είχε. Άλλωστε, μοιάζει πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία για να μην κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος της Θα την περιμένουμε...
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate