Η κόπωση Ρέαμπτσιουκ και η ευκαιρία Καρμπόβνικ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Η κόπωση Ρέαμπτσιουκ και η ευκαιρία Καρμπόβνικ

Η κόπωση Ρέαμπτσιουκ και η ευκαιρία Καρμπόβνικ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έπαιξε βασικός και στα τρία ματς της Μολδαβίας μέσα σε λίγες μέρες, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει λύσεις για το ματς με τον Ατρόμητο σε άλλους παίκτες, ακόμη κι αν ο διεθνής μπακ νιώθει αστείρευτος. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εξοντωτικό ήταν αυτό που συνέβη μέσα σε μία εβδομάδα για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν βασικός και αναντικατάστατος και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Με ισάριθμες ήττες, από την Αυστρία εντός, την Σκωτία και τα Φερόε εκτός. Αλλά με τον Ρέαμπτσιουκ πάντα εκεί, να μάχεται, να τρέχει πάνω κάτω, να παίρνει κάρτες. Και καθόλου ανάσες.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που συνέβη για τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος βέβαια είναι μαθημένος να αποτελεί πλέον το πρώτο όνομα και τον πιο βασικό παίκτη της Μολδαβίας, καθώς και σε διάφορα δημοψηφίσματα έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας του.

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια, μάλιστα, η Μολδαβία έπαιξε με τρεις στόπερ, έχοντας τον παίκτη του Ολυμπιακού να καλύπτει και να ανεβοκατεβαίνει ολόκληρη την πλευρά. Με πολύ καλή απόδοση κυρίως στο ματς με την Σκωτία, το οποίο οι Μολδαβοί πάλεψαν πολύ απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Μαρτίνς θα πρέπει να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον κατάκοπο Ρέαμπτσιουκ από την αρχή ή θα του δώσει λίγη ξεκούραση ώστε να τον έχει έτοιμο για τον αγώνα με την Αντβέρπ στην πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Θα είναι μία ευκαιρία για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο (12/9-20.30), εκτός αν ο προπονητής έχει κάποια άλλη ιδέα στο μυαλό του.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate