Γλέντι Καραπαπά – «Θα κάνουμε ταξίδια με διαστημικά λεωφορεία» (pic)

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Γλέντι Καραπαπά – «Θα κάνουμε ταξίδια με διαστημικά λεωφορεία» (pic)

Γλέντι Καραπαπά – «Θα κάνουμε ταξίδια με διαστημικά λεωφορεία» (pic)
Ο Δ’ αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση στα social media, απάντησε σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Β’ θέλει το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το πρωί της Δευτέρας (27/9) υπήρξε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, το οποίο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Β’ θέλει το γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς, για τα παιχνίδια που θα δώσει στη Superleague 2.

«Ο Ολυμπιακός σκέπτεται να δηλώσει ως έδρα το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα το συνδυάσουν με τη χρησιμοποίηση ενός ξενοδοχείο στην περιοχή της Νέας Κρήνης», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Δ’ αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε περί του θέματος, με τον παράγοντα του Ολυμπιακού να αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media: «Ένα ακόμα… έγκυρο ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη.

Να προσθέσω στο… εγκυρότατο ρεπορτάζ ότι δεν έχουμε καταλήξει στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Σκεφτόμαστε το Μπερναμπέου, το Εμιρέιτς που μας πάει και πολύ και μετά της Καλαμαριάς. Επίσης φτιάχνουμε προπονητικό στην Ισλανδία και τα ταξίδια μας θα τα κάνουμε με διαστημικά λεωφορεία», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate