Γιατί είναι απαραίτητοι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού οι Καμαρά

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί είναι απαραίτητοι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού οι Καμαρά

Γιατί είναι απαραίτητοι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού οι Καμαρά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλά στο μυαλό του για την ενδεκάδα, αλλά Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά του είναι απαραίτητοι.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πέδρο Μαρτίνς το παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ότι προτιμάει τις παραμονές των αγώνων οι προπονήσεις να γίνονται στον Ρέντη για να μην κατασκοπεύουν οι αντίπαλοι τα πλάνα του. Και είναι γεγονός πως για τον Βίτορ Περέιρα θα είχε ενδιαφέρον να μάθει τι του ετοιμάζει ο καλός του φίλος, διότι ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο ψάχνει να βρει τις ισορροπίες του.
 
Ο Πορτογάλος έκανε αρκετές δοκιμές στον Ρέντη, έδειξε ότι έχει πολλά στο μυαλό του τόσο για την αρχική ενδεκάδα, όσο και για τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο 51χρονος προπονητής σχεδιάζει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και θέλει να είναι σίγουρος για τις αποφάσεις που θα πάρει για την αρχική ενδεκάδα.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι δύο Καμαρά θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Έχει λόγους ο κόουτς που τους θέλει και τους δύο και τους θεωρεί σημαντικούς για το βασικό του σχήμα. Ο Μαντί είναι ένας «εγκέφαλος» για την ομάδα. Είναι ο παίκτης που κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο και σε αρκετά ματς έχει ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες με τις εξαιρετικές του πάσες.

Ο Αγκιμπού από την άλλη είναι η έκπληξη του φετινού Ολυμπιακού, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς τον θεωρεί απαραίτητο. Ο μικρός –ακόμα πρέπει να φάει… ψωμιά για να γίνει μεγάλος παίκτης- πολλές φορές παίζει με άγνοια κινδύνου και ίσως σε τέτοια ματς αυτό να είναι υπέρ του. Δείχνει να μην έχει καμία πίεση, να μην αγχώνεται και κάνει αρκετά καλή δουλειά στην πίεση του αντιπάλου. Ο Αγκιμπού παίζει με θράσος και είναι βοηθάει πολύ στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate