Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Οζίλ!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Οζίλ!

Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Οζίλ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μεσούτ Οζίλ στον αγώνα της Φενέρ με τον Ολυμπιακό καθώς ο έμπειρος άσος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Σοβαρό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει στη Φενέρ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (30/9-19.45) με τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Ο πολύπειρος άσος της τουρκικής ομάδας, Μεσούτ Οζίλ, είναι δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί καθώς ταλαιπωρείται από ίωση όπως μετέδωσαν Τούρκοι δημοσιογράφοι και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Βίτορ Περέιρα.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ότι ο Οζίλ δεν θα μπορέσει να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού και είναι κάτι που δημιουργεί αναστάτωση στα πλάνα του Περέιρα που υπολόγιζε τον 33χρονο άσο για την ενδεκάδα. Θα φανεί ανήμερα του αγώνα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης και εάν τουλάχιστον θα μπορεί να είναι διαθέσιμος στην αποστολή για να αγωνιστεί έστω έως αλλαγή ή αν θα τεθεί οριστικά νοκ άουτ.

Εάν δεν παίξει ο Οζίλ αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Δημήτρη Πέλκα να είναι στο αρχικό σχήμα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate