Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Γκαλιάνι – Τι συμβόλαιο υπέγραψε

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Γκαλιάνι – Τι συμβόλαιο υπέγραψε

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Γκαλιάνι – Τι συμβόλαιο υπέγραψε
Ο Αντριάν Γκαλιάνι έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός. Σε ποια θέση τον χρησιμοποιεί ο Ιμπαγάσα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Αντριάν Γκαλιάνι. Ο 20χρονος (28/04/2001) εγγονός του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Μίλαν και του ιταλικού ποδοσφαίρου και νυν προέδρου της Μόντσα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Β’ ομάδας τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο νεαρός Ιταλο-αμερικανός ποδοσφαιριστής είναι μονοετούς διάρκειας και στο τέλος της σεζόν θα κριθεί η παρουσία του και θα παρθεί εκ νέου απόφαση για το μέλλον του.

Πάντως αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι ότι ήδη ο Γκαλιάνι αποτελεί τακτικό μέλος της ομάδας Β’ και στη διάρκεια της σεζόν αναμένεται να τον δούμε υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα στους αγώνες της Super League 2.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός μπακ χαφ, αγωνίστηκε πρόσφατα και μπροστά στον Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα, στο φιλικό δίτερμα που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο Ρέντη, μεταξύ Ολυμπιακού και Ολυμπιακού Β’, ο Γκαλιάνι αγωνίστηκε για 30 λεπτά ως δεξιός μπακ, μπαίνοντας αλλαγή αντί του Νίκολιτς, που θεωρείται ο βασικός… κάτοχος της θέσης στην ομάδα του «Κάνιο».

Μάλιστα, ο Ιμπαγάσα άλλαξε θέση στον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς από εξτρέμ τον έχει μετατρέψει σε ακραίο μπακ, κρίνοντας ότι αυτή είναι η θέση στην οποία μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση και να ανελιχθεί.

Ο Γκαλιάνι ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρέντινγκ (2014), έναν χρόνο μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μίλαν (2015-2019), έκανε ένα μικρό διάλειμμα στη Νέα Υόρκη (2019, IMG Soccer), φόρεσε τη φανέλα της Γουότφορντ (2019-20) και πέρυσι τον Οκτώβριο τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr και με την παρουσία του στις προπονήσεις και την προετοιμασία, κέρδισε το πρώτο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate