Εξέλιξη στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Σιαμπάνη!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Εξέλιξη στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Σιαμπάνη!

Εξέλιξη στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Σιαμπάνη!

Εξελίξεις στην υπόθεση δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη είχαμε σήμερα. Θυμίζουμε, ο τερματοφύλακας του Άρη είχε καταγγείλει πως πριν το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, τον προσέγγισαν και του προσέφεραν χρήματα για να έχει μειωμένη απόδοση!

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είναι μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει τον κόσμο τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ. Και τώρα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων - Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες