Εκπληξη από Ριμπερί: Σε αυτή την ομάδα υπογράφει - "Έγκλημα" που δεν ήρθε Ελλάδα!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Εκπληξη από Ριμπερί: Σε αυτή την ομάδα υπογράφει - "Έγκλημα" που δεν ήρθε Ελλάδα!

Εκπληξη από Ριμπερί: Σε αυτή την ομάδα υπογράφει - "Έγκλημα" που δεν ήρθε Ελλάδα!

Εκπληξη από Ριμπερί: Συμφώνησε και υπογράφει σε ομάδα της Serie A

Διαβάστε παρακάτω...
🔴   Μπορεί να έφυγε από τη Φιορεντίνα αλλά δεν θα φύγει και από την Ιταλία ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Σαλερνιτάνα.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Γάλλος εξτρέμ υπέγραψε στους Βιόλα και προκαλούσε ενθουσιασμό. Αυτός υπήρχε πάντα όταν έπαιζε, αφού η κλάση δεν χάνεται, αλλά δεν έπαιζε πάντα… Τα προβλήματα τραυματισμών είναι κάτι δεδομένο για τον Ριμπερί και στη Φλωρεντία το πήραν απόφαση: Δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο. Ετσι, δύο χρόνια μετά την άφιξή του στη Φιορεντίνα, έμεινε ελεύθερος.

Από τότε, από την 1η Ιουλίου δηλαδή, γράφτηκαν διάφορα. Γράφτηκε, για παράδειγμα, ότι ενδιαφέρεται η Μόντσα. Μετά γράφτηκε ότι ενδιαφέρονται τρεις ιταλικές ομάδες, χωρίς όμως να αναφέρονται τα ονόματά τους. Μετά γράφτηκε μέχρι και ότι χτύπησε την πόρτα της Μπάγερν Μονάχου για να επιστρέψει. Τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο Ριμπερί δεν χρειάζεται να ανοίξει άλλες πόρτες γιατί βρήκε μία που άνοιξε: Αυτή της Σαλερνιτάνα!

Η δεύτερη ομάδα του Κλαούντιο Λοτίτο, αυτή που επέστρεψε φέτος στη Serie A έπειτα από χρόνια, έχει συμφωνήσει μαζί του! Οπως αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, για τον Γάλλο υπήρχε ενδιαφέρον και από Τουρκία. Ο ίδιος, όμως, προτιμούσε να παραμείνει στην Ιταλία και απάντησε θετικά στην πρόταση της Σαλερνιτάνα. Μια πρόταση που είναι για μονοετές συμβόλαιο με απολαβές στο 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Για να κλείσει οριστικά το θέμα, βέβαια, θα πρέπει να μπουν οι υπογραφές. Κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη. Θεωρείται καθαρά τυπικό όμως, αφού η συμφωνία υπάρχει ήδη. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Ριμπερί θα παραμείνει στην Ιταλία, με δεύτερη φανέλα, έπειτα από αυτή της Φιορεντίνα. Με την οποία είχε 5 γκολ σε 50 συμμετοχές.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate