Αντύπας: «Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Φενέρ»

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αντύπας: «Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Φενέρ»

Αντύπας: «Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Φενέρ»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσέ για την 2η αγωνιστική του Europa League εξήγησε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Πέντρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα με το οποίο προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες κόντρα στους Τούρκους.

«Οι “σίγουροι” είναι οι Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Καμαρά-Μπουχαλάκης στα χαφ, ενώ μπροστά θα είναι ο Μασούρας και ο Τικίνιο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
«Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Κούντε θα είναι ο δέκατος, αν παίξει με 4-3-3 και ο Αγκιμπού Καρμά στο φτερό. Αν παίξει με 4-2-3-1, θα έχουμε Μπουχαλάκη-Καμαρά ως αμυντικά χαφ και πιο μπροστά τον Αγκιμπού, ενώ Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά θα διεκδικούν μία θέση στα εξτρέμ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε το πλάνο του Μαρτίνς για να αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα: «Η Φενέρ είναι μία ομάδα, η οποία είναι πολύ δυνατή στα άκρα, και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει ένα κακό, και είναι καλό για τον ΟΣΦΠ, όλα τα γκολ που έχει δεχθεί είναι στην κόντρα, επειδή έχει αργές επιστροφές και αυτό θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Θα βρει χώρους, έτσι όπως παίζουν οι Τούρκοι. Είναι ένα σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό. Το σημερινό είναι παιχνίδι που μπορούν οι Πειραιώτες να βάλουν την πρόκριση, για να τερματίσουν ακόμα και στην πρώτη θέση του ομίλου. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός φτάνει έξι βαθμούς, ξεφεύγει στους πέντε βαθμούς από Φενέρ και αν καθίσει ισοπαλία το άλλο ματς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate