Σταματέλος: «Δεν έχουν συμβεί φυσιολογικά πράγματα στον Ολυμπιακό»

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Σταματέλος: «Δεν έχουν συμβεί φυσιολογικά πράγματα στον Ολυμπιακό»

Σταματέλος: «Δεν έχουν συμβεί φυσιολογικά πράγματα στον Ολυμπιακό»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. 
Στα περιστατικά που σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι και την προετοιμασία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη: «Δεν γίνεται αυτό που βλέπει να μην το βλέπει ο προπονητής. Ο προπονητής, βέβαια, έχει εικόνα για όσα δεν βλέπουμε εμείς καθημερινά». 
 
Σε ό,τι αφορά την περιπέτεια των διεθνών παικτών από τη Γουϊνέα, είπε: «Επικοινωνία υπάρχει, είναι καλά και περιμένουμε να δούμε πότε θα γυρίσουν. Δεν υπάρχει καμία εκτίμηση για την επιστροφή τους. Ξέρουν ότι όλοι είναι καλά. Είναι μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο. Περιμένουν εντός της ημέρας να μάθουν περισσότερα, για το πότε θα επιστρέψουν. Από όσο ξέρω το Μαρόκο ναύλωσε τσάρτερ και για αυτό αναχώρησε γρήγορα η εθνική από τη χώρα». 
 
Επίσης, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βατσλίκ: «Σήμερα θα ξέρουμε για Βατσλίκ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Τσεχίας με το Βέλγιο μετά από πάτημα του Λουκάκου. Στην πρώτη φάση του ματς. Έγινε αλλαγή. Σήμερα θα μάθουν περισσότερα από τους γιατρούς της Τσεχίας».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate