Τι έκαναν οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Τι έκαναν οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Τι έκαναν οι διεθνείς του Ολυμπιακού
Οι Τζολάκης και Σουρλής έπαιξαν με την Κ21, ο Ρέαμπτσιουκ με την Μολδαβία και ο Ονιεκούρου με την Νιγηρία – Στον πάγκο έμεινε ο Σισέ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Από την Ισλανδία στο Πράσινο Ακρωτήρι! Οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους, με τον Ολυμπιακό να έχει αρκετούς εκπροσώπους σε Ευρώπη και Αφρική.

Την Τρίτη (8/9) είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις οι 5 από τους 15 διεθνείς του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Τζολάκη και Σουρλή, οι οποίοι έπαιξαν με την Κ21, ο Ρέαμπτσιουκ που αγωνίστηκε με την Μολδαβία, ο Ονιεκούρου με τη Νιγηρία και ο Σισέ με την Σενεγάλη. Από αυτούς μόνο ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν χρησιμοποιήθηκε. Οι άλλοι τέσσερις έπαιξαν είτε βασικοί, όπως οι Τζολάκης, Σουρλής και Ρέαμπτσιουκ, είτε ως αλλαγή, όπως ο Ονιεκούρου.

Συγκεκριμένα, οι Τζολάκης και Σουρλής ξεκίνησαν στη βασική 11άδα της Κ21 στο ματς με την αντίστοιχη ομάδα της Ισλανδίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέικιαβικ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro U21 και παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος. Η γαλανόλευκη έμεινε στο 1-1 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5 βαθμούς σε 3 παιχνίδια, με την εθνική μας να παραμείνει ζωντανή στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Βασικός αγωνίστηκε επίσης ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ στον εκτός έδρας αγώνα της Μολδαβίας με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τον άσο του Ολυμπιακού να παίζει ως αριστερό χαφ στο 3-4-3 του Ρομπέρτο Μπορντίν. Μετά από αυτή την ήττα, η ομάδα του «ερυθρόλευκου» άσου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου, έχοντας μόλις 1 πόντο σε 6 παιχνίδια.

Στην αφρικάνικη ζώνη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Χένρι Ονιεκούρου έπαιξε ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη της Νιγηρίας επί του Πράσινου Ακρωτηρίου με 2-1. Ο εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδας μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η 13η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας και η πρώτη μετά από πέντε μήνες και οκτώ ημέρες. Τελευταία φορά είχε παίξει στο νικηφόρο 3-0 επί του Λεσότο, που έγινε στις 30 Μαρτίου.

Τέλος, όσον αφορά στον Παπέ Αμπού Σισέ, ο σέντερ μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη της Σενεγάλης επί του Κονγκό με 3-1.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate