Έντονες φήμες - Υπάρχει χρόνος για Χασάν

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Έντονες φήμες - Υπάρχει χρόνος για Χασάν

Έντονες φήμες - Υπάρχει χρόνος για Χασάν

Ολοένα και γίνονται πιο έντονες οι φήμες που κάνουν λόγο για παραχώρηση του Χασάν. Μάλιστα υπάρχει ενδιαφέρον από την Μονπελιέ, αν και πλέον ο χρόνος πιέζει τους Γάλλους, που δεν έχουν φτάσει καν στα γραφεία του Ολυμπιακού για επίσημη πρόταση, ενώ ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται στην χώρα του με την Εθνική του ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ομως για τον Χασάν υπάρχει επιπλέον χρόνος μίας εβδομάδας και αυτό γιατί το ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία μπορεί να μετουσιωθεί σε πρόταση μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος στην γειτονική χώρα, ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται στην Ρωσία, κάτι που αφήνει διπλό ανοικτό παράθυρο για τον επιθετικό των ερυθρόλευκων.

Με βασικό τον Ελ Αραμπί, την επιστροφή του Τικίνιο, αλλά και ως εναλλακτική του Πινακά, ο οποίος θα παίζει στην Β’ ομάδα, ο Χασάν εάν παραχωρηθεί δεν θα αντικατασταθεί με άλλη μεταγραφή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate