Το τρομερό 24-2 του Ολυμπιακού και το αήττητο με... αποκλεισμό

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Το τρομερό 24-2 του Ολυμπιακού και το αήττητο με... αποκλεισμό

Το τρομερό 24-2 του Ολυμπιακού και το αήττητο με... αποκλεισμό

Στα προκριματικά του καλοκαιριού επί Μαρτίνς ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στις 8 νίκες σε 9 ματς στο «Γ. Καραίσκάκης», με διαφορά τερμάτων 24-2 και με μία ισοπαλία που κόστισε ακριβά. 

Με το 3-0 επί της Σλόβαν ο Ολυμπιακός συνέχισε το εντυπωσιακό ποσοστό του στα προκριματικά του καλοκαιριού, φτάνοντας σε Champions League και Europa League στην εποχή του Πέδρο Μαρτίνς ως γηπεδούχος στις 8 νίκες σε 9 αγώνες και με διαφορά τερμάτων 24-2! Σπάνια μπορεί να το δει κανείς αυτό σε πορεία ομάδων στην Ευρώπη σε προκριματικές φάσεις.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός σε κανονική διάρκεια αγώνων και παράταση παραμένει αήττητος συνολικά, δηλαδή σε 17 ματς μέσα-έξω. Μόνο που η μοναδική ισοπαλία του στο Φάληρο (το 1-1 με την Λουντογκόρετς) σε συνδυασμό με το 2-2 του επαναληπτικού και την απώλεια της πρόκρισης στα πέναλτι, είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το «καταπιεί» κανείς στο κλαμπ. Και να σκεφτεί κανείς ότι με τον παλιό κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, ο Ολυμπιακός θα είχε προκριθεί. Με τον Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, να έχει κάνει πολλές φορές δηλώσεις υπέρ του νέου κανονισμού, διότι κάνει πιο ανταγωνιστικά τα ζευγάρια και μειώνει τις αποστάσεις ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ.

Ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του έχει νικήσει στα προκριματικά του καλοκαιριού την τελευταία τετραετία την Λουκέρνη με 4-0, την Μπέρνλι με 3-1, την Πλζεν με 4-0, την Μπασάκ με 2-0, την Κράσνονταρ με 4-0, την Ομόνοια με 2-0, τη Νέφτσι με 1-0 και την Σλόβαν με 3-0. Κι έχει μόνο το 1-1 με την Λουντογκόρετς ως αρνητικό αποτέλεσμα. Σύνολα 8 νίκες και μία ισοπαλία, με γκολ 24-2

Εκτός έδρας έχει νίκες με την Λουκέρνη 3-1, την Μπασάκ 1-0, την Κράσνονταρ 2-1, τη Νέφτσι 1-0. Και ισοπαλίες με Μπέρνλι 1-1, Πλζεν 0-0, Ομόνοια 0-0, Λουντογκόρετς 2-2. Σύνολο 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, αλλά με έναν αποκλεισμό. Και διαφορά τερμάτων 10-5.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate