Τα αίματα του Χασάν, η οργή του Ελ Αραμπί και ο «Go away, game finished…» Μάντεν!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Τα αίματα του Χασάν, η οργή του Ελ Αραμπί και ο «Go away, game finished…» Μάντεν!

Τα αίματα του Χασάν, η οργή του Ελ Αραμπί και ο «Go away, game finished…» Μάντεν!

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς έχει τελειώσει. Ο Αχμέντ Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δεν πηγαίνουν προς τα αποδυτήρια. Αλλά κινούνται προς τον Μάντεν. Και ανοίγουν διάλογο μαζί του. Και οι δυο τους, ήταν πρωταγωνιστές σε δύο από τις φάσεις που ο Σκοτσέζος διαιτητής πήρα αλλόκοτες αποφάσεις. Για την ακρίβεια, δεν πήρε καμία απόφαση. Καθώς και στο φάουλ πάνω στον Μαροκινό (και αποβολή), έκανε ότι δεν είδε. Ενώ στην αγκωνιά του Βερντόν στον Αιγύπτιο, ούτε που ασχολήθηκε. Και το ίδιο και ο ανεκδιήγητος πρώτος βοηθός.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

«Μου έσπασε τη μύτη. Τι έπρεπε να δεις για να δώσεις πέναλτι; Πώς γίνεται να μην το είδατε; Ο βοηθός σου ήταν μπροστά στη φάση, πώς είναι δυνατόν να μην βλέπετε ένα τέτοιο χτύπημα εκεί που είναι η μπάλα;», ήταν η εύλογη και γεμάτη αγανάκτηση απορία του Χασάν. Ο οποίος παράλληλα έδειχνε το ματωμένο του πρόσωπο, αποτέλεσμα του χτυπήματος από τον αμυντικό της Λουντογκόρετς.

Τι αποκρίθηκε ο Μάντεν; «Go away, game finished» (σ.σ. φύγε, το παιχνίδι τελείωσε). Κάνοντας ακόμη πιο έξαλλο τον Αιγύπτιο, που δεν μπορούσε να χωνέψει ότι μια τόσο ξεκάθαρη φάση έγινε «παίζετε» από τον 42χρονο Σκοτσέζο. Αλλά και τον βοηθό του, ο οποίος είχε μπροστά του το χτύπημα, χωρίς κανέναν παίκτη να εμποδίζει το οπτικό του πεδίο. Αλλά έκανε ότι δεν είδε…

Ο Ελ Αραμπί είχε τους δικούς του λόγους να είναι νευριασμένος με τον Μάντεν. Στο 64 λεπτό έφυγε στην αντεπίθεση και λίγο πριν μπει στην περιοχή του Κάχλινα ο Βερντόν τον τζαρτζάρει από πίσω και τον πετάει κάτω. Μια φάση ξεκάθαρη. Φάουλ και τουλάχιστον κίτρινη κάρτα, καθώς ο Ελ Αραμπί βγαίνει μόνος απέναντι από τον γκολκίπερ της Λουντογκόρετς, έτοιμος να ισοφαρίσει, αλλάζοντας τελείως την ιστορία του αγώνα, με σχεδόν μισή ώρα να απομένει. Κι όμως, ο 42χρονος διαιτητής, πάλι δεν έδωσε τίποτα. Αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί. Και προκαλώντας την οργή των Πειραιωτών. Και του αρχισκόρερ του. Ο οποίος μάταια διαμαρτυρόταν έως και το τέλος του αγώνα.

Αυτές οι δύο φάσεις, συν το… σουτ του Τεκπετέι στο κεφάλι του Ρέαμπτσιουκ, αλλά και την εγκληματική σκαριά του Νεντιάλκοφ στον Καμαρά που έγιναν απλές κίτρινες κάρτες, συμπληρώνουν μια τετράδα αποφάσεων που επιβεβαίωσαν πως ο Μάντεν, όχι απλά δεν έδωσε τίποτα στον Ολυμπιακό, του στέρησε και αυτά που δικαιούνταν, αλλοιώνοντας την εικόνα του αγώνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Πειραιά είναι πάρα πολύ ενοχλημένοι με τις διαιτησίες  που έχει ο σύλλογος σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League. Και είναι σαφές ότι θα υπάρξουν και οι σχετικές επαφές με τους αρμοδίους, καθώς ειδικά όσα έκανε ο Μάντεν και η μονομέρια των αποφάσεών του, ήταν τόσο εμφανής και προκλητική, που δεν μπορεί να αφήσει άπραγη την ΠΑΕ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate