«Σύγκρουση Μανωλά, Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις»

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

«Σύγκρουση Μανωλά, Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις»

«Σύγκρουση Μανωλά, Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις»
Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μίνο Ραϊόλα κι ο Κώστας Μανωλάς είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Νάπολι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή και να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του διεθνούς στόπερ στον Ολυμπιακό.

Η «Corriere dello Sport», μετά το δημοσίευμα ότι «ο Μανωλάς μετράει τις τελευταίες του μέρες στη Νάπολι, αφού θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», επιστρέφει με νέο ρεπορτάζ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι «υπήρξε μια πολύ έντονη συζήτηση μεταξύ της Νάπολι, του Μανωλά και του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Ο λόγος της σύγκρουσης συνδέεται με την αποτυχία (τουλάχιστον προς το παρόν) να πουληθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Έλληνας παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο Σπαλέτι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η αποχώρησή του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, θα έπεφτε σαν ογκόλιθος στα πλάνα του».

Επίσης, μέσα σ' όλα τ' άλλα γίνεται σαφές πως «ο Ντε Λαουρέντις συνεχίζει να ζητά 15 εκατ. ευρώ για να αφήσει το διεθνή αμυντικό να φύγει - ποσό που εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό από τον ελληνικό σύλλογο».
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate