Στις πιο ακριβές μεταγραφές του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Στις πιο ακριβές μεταγραφές του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου

Στις πιο ακριβές μεταγραφές του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου

Στα 5.000.000€ φτάνει το κόστος της μεταγραφής του Χένρι Ονιεκούρου από τη Μονακό στον Ολυμπιακό. Ποιοι άλλοι κόστισαν ακριβά τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε μία δύσκολη εποχή με τα κλαμπ να έχουν χάσει σημαντικά έσοδα ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει έναν ποδοσφαιριστή που θα του κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης του. Ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, έχει τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η ομάδα του Πειραιά στον εξτρέμ της. Έχει ταχύτητα και έκρηξη και είναι ένας παίκτης για τον οποίο η Μονακό είχε βγάλει από το ταμείο της 13,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει.

Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο Πριγκιπάτο, δόθηκε δανεικός στη Γαλατασαράι, η οποία προσπάθησε να τον αποκτήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει απόφαση πως για τον εξτρέμ του θα έκανε την υπέρβαση. Και το έκανε με τη μεταγραφή να φτάνει στα 5 εκατ. ευρώ. Αν και αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι οι πρωταθλητές πηγαίνουν να δανειστούν τον παίκτη τελικά τον αγόρασαν από τη Μονακό.

Ο Ονιεκούρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα ανήκει στον Ολυμπιακό και αυτόματα γίνεται μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές των τελευταίων ετών. Ο Ποντένσε είχε κοστίσει στον Ολυμπιακό 7 εκατ. ευρώ, ενώ με 6 εκατ. ευρώ είχαν γίνει οι αγορές των Ριέρα, Ρομπέρτο. Στα 5,4 εκατ. ευρώ είχε φτάσει το κόστος της απόκτησης του Μπράουν, ενώ στα 5 εκατ. ευρώ ήταν και η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι από τη Φούλαμ.

Ο Ένγκελς είχε κοστίσει στον Ολυμπιακό 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα ίδια χρήματα είχε βγάλει από το ταμείο του ο πρωταθλητής Ελλάδας για να πάρει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Κάπως έτσι ο Χένρι Ονιεκούρου μπαίνει σε μία λίστα με ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και με στόχο να καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate