Σπαλέτι: Μίλησε για τις φήμες περι αποχώρησης Μανωλά

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Σπαλέτι: Μίλησε για τις φήμες περι αποχώρησης Μανωλά

Σπαλέτι: Μίλησε για τις φήμες περι αποχώρησης Μανωλά
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εξέφρασε πρώτη φορά δημοσίως την άποψη του για την πιθανότητα παραχώρησης του Έλληνα αμυντικού στον Ολυμπιακό. Νέες πληροφορίες μετέφερε ο δημοσιογράφος, Τσίρο Βενεράτο.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίζεται από τον ιταλικό Τύπο έτοιμος να αποχαιρετήσει τον ιταλικό Νότο και να επιστρέψει στον Πειραιά, ενώ ο Λορέντζο Ινσίνιε σκέφτεται το μέλλον του μακρυά από το Σαν Πάολο.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άνθρωπος στη Νάπολι ο οποίος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι μπορεί να τους χάσει: ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Σπαλέτι μίλησε στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι της Νάπολι με την Βενέτσια για την πρώτη αγωνιστική του Καμπιονάτο και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τους δύο παίκτες.

Ο Ιταλός προπονητής εξέφρασε με εμφατικό τρόπο ότι επιθυμεί να τους έχει στη διάθεση του και δεν θα ήθελε επ’ ουδενί να τους αφήσει να φύγουν:

«Στη Νάπολι του μέλλοντος, φαντάζομαι το ρόστερ με τον Μανωλά και τον Ινσίνιε να είναι μέρη, αφού είναι δύο παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο. Νομίζω ότι αφού οι δύο βρίσκονται ακόμα στην ομάδα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παραμείνουν».

Στο μεταξύ, ο δημοσιογράφος, Τσίρο Βενεράτο, ο οποίος αποκάλυψε την προοπτική της επιστροφής του Μανωλά στον Ολυμπιακό, μετέφερε το απόγευμα νέες πληροφορίες στον ναπολιτάνικο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss Kiss».

Ο Βενεράτο υποστήριξε πως η Νάπολι δεν ενδιαφέρεται για να πάρει ως αντάλλαγμα τον Μάντι Καμαρά και ζητά μόνο χρήματα για να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Γιατί ο Σπαλέτι προτιμά μέσους από τον Καμπιονάτο όπως τους Τόρσμπι και Μπέργκε και δεν έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Αφρικανό χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Βενεράτο συμπλήρωσε πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό για τον Μανωλά, αφού η Νάπολι ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ και ο πρωταθλητής Ελλάδας ανεβαίνει μέχρι τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate