«Ναυαγεί» του Σεμέδο στη Γουλβς - Τι έγινε;

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

«Ναυαγεί» του Σεμέδο στη Γουλβς - Τι έγινε;

«Ναυαγεί» του Σεμέδο στη Γουλβς - Τι έγινε;
Ανέφικτη φαντάζει αυτή τη στιγμή η μεταγραφή του Ρουμπέν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς, λόγων των δικαστικών αποφάσεων κατά του ποδοσφαιριστή. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μακρινό σενάριο φαντάζει τις τελευταίες ώρες η μεταγραφή του Ρουμπέν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς, λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων που έχει στο ποινικό του μητρώο ο ποδοσφαιριστής.

Οι αρμόδιες αρχές στην αγγλική ομοσπονδία αρνούνται κατηγορηματικά να εκδώσουν άδεια εργασίας στον παίκτη λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής (έχει καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση με αναστολή, ενώ του έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Ισπανία), ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται τόσο από την Πορτογαλία, όσο και από την Αγγλία. 
 
Σύμφωνα με το «maisfutebol», που είχε αποκαλύψει τις προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, υπήρξε απόλυτη συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στο οικονομικό σκέλος, αλλά τελικά οι «λύκοι» θα αποσυρθούν από την υπόθεση λόγω των γραφειοκρατικών ζητημάτων που έχουν προκύψει και σχετίζονται με το ποινικό μητρώο του παίκτη.

Όπως τονίζεται μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται αναθέρμανση του περσινού ενδιαφέροντος από την Μπενφίκα, ώστε να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό και να οριστεί μια οψιόν αγοράς.
  Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate