Πως προκρίθηκαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League (video)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πως προκρίθηκαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League (video)

Πως προκρίθηκαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League (video)
Η Αϊντραχτ πέρασε απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ως η 5η ομάδα της Γερμανίας. Η Φενέρ του Δημήτρη Πέλκα ήταν εντυπωσιακή και στο 2ο παιχνίδί των πλέι οφ με την Ελσίνκι, ενώ στα χαι λαιτς της πρόκρισης της Αντβέρπ επί της Ομόνοιας, πέρασε η εμφάνιση του προπονητή της στη συνέντευξη τύπου, με μια μόνο πετσέτα.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ζαχαρίου εκτελεί, ο Μπιτέζ αποκρούει και η Αντβέρπ προκρίνεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το Μπόζουιλ στάντιον στο πόδι και οι παίκτες ένα με τον κόσμο. Οι Βέλγοι απέκλεισαν στη διαδικασία των πέναλτι την Ομόνοια σε δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις, με την κληρωτίδα να τους φέρνει στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Μπρίαν Πρίσκε, εμφανίστηκε, όπως είχε υποσχεθεί σε περίπτωση πρόκρισης, γυμνός, με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του.

Στην Κύπρο η Αντβέρπ των Μπιόρν Ένχελς και Ναϊνγκολάν, είχε ηττηθεί 4-2, ωστόσο κατάφερε με νίκη 2-0 στη ρεβάνς να στείλει το ματς στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι όπου και προκρίθηκε. Μιγιόσι και Γκέρκενς οι σκόρερ των Βέλγων στην κανονική διάρκεια.

Στον δρόμο του Ολυμπιακού θα βρεθεί και ένας πρώην προπονητής του. Ο Βίτορ Περέιρα, ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε, χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Πέλκα, απέκλεισε με δύο νίκες το Ελσίνκι. 1-0 στην Τουρκία, 5-2 στη Φινλανδία, με τον Ένερ Βαλένσια να κάνει χατ τρικ σε 44 αγωνιστικά λεπτά. Ο Σανλιτούρκ έβαλε το τέταρτο γκολ της Φενέρ και ο Πέλτολα με αυτογκολ το 5ο. Ο 32χρονος Ρίσκι σημείωσε τα 2 γκολ των γηπεδούχων.

Με γκολ του Ταξιάρχη Φούντα, η Ραπίντ έκανε το 3-1 απέναντι στη Ζόρια και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τελικό σκορ 3-2, με Γουέστ Χαμ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Γκενκ στον 8ο όμιλο οι Αυστριακοί. 
Δείτε παρακάτω:
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate