«Πώς να πάει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό;»

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

«Πώς να πάει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό;»

«Πώς να πάει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό;»

Όσα είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος Ραφαέλε Αουριέμα για τα σενάρια περί Μανωλά και Ολυμπιακού. 

Στην Ιταλία εξακολουθούν για μία ακόμη ημέρα να προβάλλουν το ενδεχόμενο μεταγραφής ή δανεισμού του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό, αλλά ήδη υπάρχουν και έγκυρες τοποθετήσεις από γνωστούς Ιταλούς ρεπόρτερ που αναφέρονται στις μεγάλες δυσκολίες υλοποίησης μιας τέτοιας κίνησης. Για την οποία από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Σε ρεπορτάζ του στο Radio Marte ο γνωστός Ιταλός αθλητικογράφος Ραφαέλε Αουριέμα μίλησε για τα σενάρια, τα οποία χαρακτήρισε ανέφικτα. «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή και αξιοσέβαστη ομάδα, αλλά φέτος δεν θα παίξει στο Champions League καθώς αποκλείστηκε στα προκριματικά. Ο Μανωλάς έχει συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και για συναισθηματικούς λόγους θα ρίξει τις απολαβές του; Ο παίκτης που έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό εισπράττει 2,5 εκατομμύρια ετησίως. Κι η Νάπολι θέλει να τον πουλήσει με 15 εκατομμύρια; Μα τότε πώς θα πάει να πάρει με 20 εκατομμύρια τον Σένεσι από την Φέγενορντ; Θα είναι αυτό ένα καλό deal; Επιπλέον αν φύγει ο Μανωλάς και με την παραχώρηση κι άλλων παικτών, η Νάπολι θα αποδυναμωθεί πολύ αμυντικά και θα πρέπει να ψάξει για πολλές λύσεις στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών».

Εν ολίγοις ο Αουριέμα εξέφρασε την άποψη ότι ακόμη κι αν υπάρχει η θέληση όλων των εμπλεκομένων (Νάπολι, Ολυμπιακός, Μανωλάς) είναι μια περίπτωση που λογικά δεν μπορεί να προχωρήσει.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες