Επιμένει για… Τζολάκη ο Μαρτίνς! (photo)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Επιμένει για… Τζολάκη ο Μαρτίνς! (photo)

Επιμένει για… Τζολάκη ο Μαρτίνς! (photo)
Ο νεαρός τερματοφύλακας, παρά την κακή του ψυχολογία, βλέπει τον προπονητή του να τον έχει… ακόμα ψηλά!

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης (γεννημένος στις 08/11/2002) πέρασε μια δύσκολη περίοδο, με την ψυχολογία του να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Λουντογκόρετς ήταν κάτι… αρνητικό για τον ταλαντούχο γκολκίπερ, καθώς θεωρεί πως φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη, από όλους.

Ο Πορτογάλος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς, συνεχίζει να εμπιστεύεται τον νεαρό με “κλειστά μάτια” και θέλει να του δίνει ευκαιρίες, όταν είναι εφικτό.

Για τον προπονητή της ομάδας είναι μια δύσκολη απόφαση, καθώς ο Τσέχος (Βάτσλικ) κάποια στιγμή πρέπει να παίξει, αλλά και ο Έλληνας τα πηγαίνει πολύ καλά για την ηλικία του. Για το κλαμπ ίσως θα είναι κέρδος όποιος και να επιλεγεί, καθώς ο Ολυμπιακός έχει τον Τζολάκη στα “ύψη”!

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν θα είναι ακριβώς… δεύτερος πορτιέρο στο ρόστερ, καθώς σκοπός του Μάρτινς είναι να μοιραστούν στο “μισό” οι αγώνες με τον Βάτσλικ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate