Περιζήτητος ο Γιαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Περιζήτητος ο Γιαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Περιζήτητος ο Γιαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο 20χρονος επιθετικός Βίκτορ Γιαν της Σάντος, αλλά τον Βραζιλιάνο άσο θέλουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τον Ολυμπιακό για την επίθεση είναι και ο Βίκτορ Γιαν, ο νεαρός Βραζιλιάνος άσος που έχει ξεχωρίσει από τη β ομάδα της Σάντος και έχει γίνει μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων.

Ο Γιαν έχει διακριθεί με τις μικρές ομάδες της Σάντος και αποτελεί παίκτη με μεγάλη προοπτική εξέλιξης, κάτι που σαφώς δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό που μελετά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Για την οποία υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες με σημασία.

Δεν είναι τόσο ότι η Σάντος έχει απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει καθώς το συμβόλαιο του 20χρονου άσου που αγωνίζεται κυρίως σε θέση επιθετικού μέσου λήγει σε ένα χρόνο. Είναι ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή άδεια θέση ξένου, ενώ εάν συμβεί αυτό ίσως είναι άλλες οι προτεραιότητες για μη κοινοτικούς παίκτες. Δηλαδή για άλλες θέσεις.

Επίσης τον Γιαν θέλουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, τις οποίες φυσικά μπορεί να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός και να πάρει τον παίκτη εφόσον το αποφασίσει. Εκτός από την Έλτσε και την Εστορίλ, σήμερα (12/8) γράφτηκε στην Πορτογαλία ότι για τον Γιαν υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον από την Φαμαλικάο, την ομάδα στην οποία έχει δανείσει τον Πέπε ο Ολυμπιακός.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate