Πάουλο Σόουζα: «Σκέφτομαι τον Καρμπόβνικ, αλλά προέχει τώρα ο Ολυμπιακός»!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Πάουλο Σόουζα: «Σκέφτομαι τον Καρμπόβνικ, αλλά προέχει τώρα ο Ολυμπιακός»!

Πάουλο Σόουζα: «Σκέφτομαι τον Καρμπόβνικ, αλλά προέχει τώρα ο Ολυμπιακός»!

Ο Πάουλο Σόουζα έχει αρκετά προβλήματα στην εθνική Πολωνίας και μίλησε για τις σκέψεις του σχετικά με το νέο άσο του Ολυμπιακού,  Μίχαλ Καρμπόβνικ

Αρκετά ζητήματα τραυματισμών απασχολούν τον Πάουλο Σόουζα και ο Πορτογάλος παλιός άσος του Παναθηναϊκού και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας αναφέρθηκε σε αυτά ενόψει των αναμετρήσεων με Αλβανία, Σαν Μαρίνο και Αγγλία.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στη συνέντευξη Τύπου ο Πάουλο Σόουζα μίλησε για τις σκέψεις του σχετικά με την αντικατάσταση παικτών που έχει καλέσει και δεν είναι έτοιμοι όπως ο Ζιελίνσκι, ο Σιμάνσκι και ο Κοβνάτσκι και τόνισε ότι μπορεί να χρειαστούν δύο αλλαγές στις αρχικές επιλογές.

Η μία από αυτές σύμφωνα με τον προπονητή της Πολωνίας είναι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ που έχει κληθεί και παλιότερα στην εθνική ανδρών και τώρα είναι βασικός στέλεχος της εθνικής U-21, με τον Σόουζα να λέει το εξής για το νέο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού:

«Ο Καρμπόβνικ πολύ πρόσφατα άλλαξε ομάδα και είναι λογικό το μυαλό του αυτή την περίοδο είναι να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και στο πώς θα προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και όχι τόσο στην Εθνική. Αποτελεί όμως μία από τις σκέψεις μου». Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού πάντως έχει δεχτεί πρόσκληση για να είναι με τις Ελπίδες της Πολωνίας, άρα είναι πολύ πιθανό να γίνει προώθησή του στην ανδρική ομάδα και να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα στην Εθνική Αγγλίας. Και να είναι συμπαίκτης με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate