#OlympMan: "Υπάρχει θέμα με Μαρτίνς", σοβαρολογείτε;

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

#OlympMan: "Υπάρχει θέμα με Μαρτίνς", σοβαρολογείτε;

#OlympMan: "Υπάρχει θέμα με Μαρτίνς", σοβαρολογείτε;
| #OlympMan |
Μπορεί η συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να θεωρείται πάντα επιτυχία, αλλά η αλήθεια είναι πως ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Λουντογκόρετς δεν αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία.
 
Στο μικροσκόπιο του OlympMan τα δημοσιεύματα περί απομάκρυνσης του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του Ολυμπιακού!
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ άρθρα ιστοσελίδων, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απομακρυνθεί από τον πάγκο των ερυθρολεύκων στην περίπτωση νέων κακών αποτελεσμάτων.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι υπήρξε μεγάλη απογοήτευση για τον αποκλεισμό από το Champions League όμως αυτό δεν είναι λόγος για να απομακρυνθεί ένας τόσο πετυχημένος προπονητής. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθούμε στην χώρα μας ότι όσο καλός και να είναι ένας προπονητής, θα έχει εκείνος, οι παίκτες και η ομάδα άτυχες ή αδύναμες στιγμές.
 
Δεν χρειάζεται να μιλάμε συνεχώς για την αξία/δυνατότητες του προπονητή, των παικτών ή της ομάδας αλλά πρέπει να αναλογιστούμε τι έχουν πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Πόσο μάλλον ο πρόεδρος... Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να απαιτούμε υψηλές "πτήσεις" από τα στελέχη και τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι.  
  Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate