Ολυμπιακός: Τελειώνουν οι μεταγραφές, ποιες αγορές θα είναι ανοιχτές

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Τελειώνουν οι μεταγραφές, ποιες αγορές θα είναι ανοιχτές

Ολυμπιακός: Τελειώνουν οι μεταγραφές, ποιες αγορές θα είναι ανοιχτές

Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταγραφική περίοδος με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει αρκετές κινήσεις. Ποιες αγορές θα είναι ανοιχτές και θα προσφέρουν τη δυνατότητα πώλησης.

Η σημερινή ημέρα είναι η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι στα ύψη, αφού περιμένουν τις τελευταίες κινήσεις των ομάδων. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν κινήσεις που θα συζητιούνται όλη τη σεζόν. Φυσικά οι μετακινήσεις των Μέσι, Κριστιάνο είναι αυτές που επισκίασαν τα πάντα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έκανε αρκετές κινήσεις και αυτό το καλοκαίρι. Κορυφαία του μεταγραφή είναι η απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου για τον οποίο έβγαλε από το ταμείο του 4,5 εκατ. ευρώ. Φυσικά ξεχωρίζει και η απόκτηση του Τόμας Βατσλίκ, του Τικίνιο Σοάρες.

Οι Πειραιώτες μας έχουν συνηθίσει και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να κάνουν κινήσεις έτσι δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έκπληξη. Ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε είχε ζητήσει την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και δόθηκε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Πάντως, επειδή ενδιαφέρον υπάρχει και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το σύλλογο σήμερα τελειώνουν οι μεταγραφές σε σχεδόν όλη την Ευρώπη. Μένουν, ωστόσο ανοιχτέ κάποιες αγορές που μπορεί να δώσουν λύσεις. Συγκεκριμένα Δανία και Πολωνία κλείνουν τις μεταγραφές την 1η Σεπτεμβρίου, η Ουκρανίας στις 3/9, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Σλοβακία στις 6/9. Στις 7 Σεπτεμβρίου τελειώνουν οι μεταγραφές στη Ρωσία και στις 8/9 στην Τσεχία. Μία αγορά που ίσως μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες είναι η τουρκική, η οποία θα είναι ανοιχτή έως τις 8 Σεπτεμβρίου και θυμίζουμε πως από τη γειτονική χώρα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αχμέντ Χασαν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate