Απίστευτη απόδοση για την πρόκριση του Ολυμπιακού!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Απίστευτη απόδοση για την πρόκριση του Ολυμπιακού!

Απίστευτη απόδοση για την πρόκριση του Ολυμπιακού!

Το καλοκαίρι των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι (για να το θέσουμε μετριοπαθώς) αντιπαραγωγικό. ΑΕΚ και Αρης έμειναν εκτός Κόνφερενς Λιγκ, ενώ και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς στην τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Αποκούμπι για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι πλέον το Γιουρόπα Λιγκ, στους ομίλους του οποίου θα βρεθούν μετά τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, εκτός και αν… γυρίσει ο κόσμος ανάποδα

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί των Πρωταθλητών Σλοβακίας πληρώνει όσο ότι… ο ήλιος θα βγει από τα ανατολικά. Μετά το 3-0 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και την καθολική υπεροχή του, ο Ολυμπιακός πάει για ταξιδάκι στα Μικρά Καρπάθια την Πέμπτη 26 Αυγούστου. Εκεί, ανάμεσα σε Δούναβη και Μοράβα θα σφραγίσει την πρόκριση που πληρώνει 1.005. Στοιχηματικά εκεί δεν υπάρχει αξία, όμως πάντα υπάρχει το ποντάρισμα στον αγώνα αυτόν καθαυτό. Το ντουμπλάρισμα στις νίκες παίζει στο 1.98, ενώ η νίκη των Σλοβάκων (που θα αρκεστούν στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ) πληρώνει 3.85 και η ισοπαλία 3.25.

Στο διπλασιασμό το Over, ενώ το Under πληρώνει 1.78, αφού οι στοιχηματικές εταιρείες εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός θα χαλαρώσει στη ρεβάνς και θα τη δει περισσότερο ως διεκπεραίωση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate