Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Η κριτική των παικτών - Κορυφαίος ο άτυχος Σισέ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Η κριτική των παικτών - Κορυφαίος ο άτυχος Σισέ

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Η κριτική των παικτών - Κορυφαίος ο άτυχος Σισέ

Ο Παπέ Σισέ έκανε πολύ σπουδαίο ματς κόντρα στην Σλόβαν, ενώ ηγετική ήταν η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά. Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο επιβλητικό 3-0 κόντρα στους Σλοβάκους. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε συνολικά η απόδοση του Ολυμπιακού για να έρθει το 3-0 επί της Σλόβαν που ουσιαστικά φέρνει την ελληνική ομάδα στους ομίλους του Europa League μετατρέποντας σε διαδικαστικό τον επαναληπτικό της 26ης Αυγούστου στην Μπρατισλάβα. Κορυφαίοι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ο Παπέ Σισέ και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ πολύ καθοριστικός με το πρώτο γκολ ήταν ο Μαντί Καμαρά.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΒΑΤΣΛΙΚ: Πολύ σταθερός και σίγουρος ο Τσέχος γκολκίπερ στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά και έβγαλε επιθέσεις με γρήγορα και επιτυχημένα βολέ.

ΛΑΛΑ: Είχε καλές και κακές στιγμές ο Γάλλος, με περισσότερα προσφορά στο αμυντικό κομμάτι παρά στο επιθετικό. Ειδικά σε μία φάση στην αρχή όταν πρόλαβε τον Βάις.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλει ακόμη χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αλλά ήταν εύκολο για την εμπειρία του να διευθύνει έτσι όπως έπρεπε την άμυνα του Ολυμπιακού.

ΣΙΣΕ: Από τα καλύτερα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό και πάνω σε εποχή που ακούγεται ότι μπορεί να φύγει για την Γαλλία. Έξοχος αμυντικά και πολύ καθοριστικός επιθετικά, με το δεύτερο γκολ δικό του και συμμετοχή στο αυτογκόλ του Μποζίκοφ. Όπως και με άλλες ευκαιρίες. Κρίμα που στο τέλος τραυματίστηκε και θα χάσει τη ρεβάνς.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Το γνωστό με συνέπεια παιχνίδι του Μολδαβού, αυτή τη φορά με κάποιες καλές σέντρες στο ξεκίνημα της επανάληψης. Είχε προσφορά, μπορεί και καλύτερα.

ΕΜΒΙΛΑ: Ψυχωμένο και ποιοτικό παιχνίδι από τον Γάλλο άσο που όσο περνάει ο καιρός στη φετινή σεζόν, όλο και δυναμώνει ο ίδιος και το κέντρο του Ολυμπιακού.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Καταπληκτικό το τελείωμά του στο γκολ που πέτυχε και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Δεν είχε πάντα διάρκεια και καλές αποφάσεις, αλλά γενικά ήταν ένα ακόμη καλό παιχνίδι του.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Κάνει κάποια λάθη απειρίας, αλλά είναι παίκτης με μεγάλα προσόντα. Κυρίως στην πίεση που ασκεί στους αντίπαλους και στη γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Τα έδειξε και σήμερα, με λίγη τύχη θα μπορούσε πάλι να σκοράρει. Ήταν μέσα σε πολλές φάσεις της ομάδας.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Σπουδαίο και αρχοντικό ματς από τον Γάλλο άσο. Μέχρι και κεφαλιές έπαιρνε από τους ψηλότερους αντίπαλους. Δημιούργησε τα γκολ, έτρεξε πολύ, κέρδισε μάχες, πέρασε μπαλιές, ηγήθηκε για τη νίκη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Η πάσα του στην ευκαιρία του Ελ Αραμπί ήταν η καλύτερη ενέργειά του. Τα σουτ που έκανε προς την αντίπαλη εστία θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Τακτικά ήταν όπως πάντα άψογος.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δείχνει ότι θέλει λίγο ακόμη για να ξεπεράσει τα προβλήματα με την απουσία του και να έχει ξανά την ενέργεια στο παιχνίδι του. Ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να είχε βάλει τρία γκολ στη Σλόβαν! Τον νίκησε μια φορά ο γκολκίπερ, άλλα δύο σουτ πέρασαν λίγο έξω. Εκτός περιοχής βοήθησε αρκετά.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Έχει στοιχεία αέρινου εξτρέμ, ταχύτητα και τεχνική υψηλού επιπέδου. Όσο περνάει ο καιρός θα το δείχνει περισσότερο, με την Σλόβαν πήραμε μερικά δείγματα στο διάστημα της συμμετοχής του.

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Αντικατέστησε τον Σισέ στον τραυματισμό του Σενεγαλέζου και δεν είχε προβλήματα

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Φρόντισε με κάποια έξυπνα φάουλ και με κράτημα μπάλας να μην αφήσει τη Σλόβαν να γίνει επικίνδυνη στο διάστημα της συμμετοχής του.

ΚΟΥΝΤΕ: Δυναμικό το μικρό διάστημα της συμμετοχής του Καμερουνέζου που είχε ενέργεια στον άξονα και δυναμισμό στις μονομαχίες και στο τρανζίσιον.

ΒΡΟΥΣΑΙ: Μπήκε για μερικά λεπτά προς το τέλος και είχε μια προσπάθεια δημιουργίας προς την αντίπαλη εστία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate